Marketing Report
The Others ontwikkelt wereldwijde campagne voor Philips MyCreation nieuws

The Others ontwikkelt wereldwijde campagne voor Philips MyCreation

De 3D-geprinte verlichtingsontwerpen van Signify worden vanaf nu onder het Philips MyCreation label op de markt gebracht. Signify en The Others ontwikkelden samen de communicatiestrategie, het creatief concept en de complete productie en uitwerking van alle middelen om deze campagne wereldwijd te laden.

It’s time for The Big Shift

Vanuit het idee dat we de wereld waarin we leven verlichten met een nieuwe vorm van digitaal vakmanschap. Met 3D-geprinte oplossingen. Bestaande en in samenwerking met de opdrachtgevers, ontwikkelt Philips MyCreation duurzame verlichtingsontwerpen. Bespaar op tijd, energie, afval en transport. 

Kevin Raaijmakers, Head of Growth voor Philips MyCreation: "Bij Philips MyCreation geloven we dat 3D-printen de toekomst vormt van duurzame verlichting dankzij baanbrekende technologieën."

Minimale footprint

Om bedrijven te laten inzien dat elke lamp die ze nodig hebben of willen ontwikkelen in 3D te printen is, is een Big Shift nodig in denken én doen. Elke lamp kan in elke maat, kleur, vorm en design 3D-geprint worden. In elke oplage en dicht in de buurt. Dit zorgt dat we onze lampen niet over de hele aarde verschepen en met Philips MyCreation ervoor zorgen dat elke verlichtingsoplossing echt uniek wordt en voor een minimale footprint zorgt.

Het concept is ontwikkeld, geproduceerd en uitgewerkt in de nieuwe corporate story, identiteit, brandfilm, casefilms, lookbook en social campagne. De campagne wordt wereldwijd uitgerold om een steeds groter deel van de wereld te verlichten met de 3D-geprinte oplossingen van Philips MyCreation.

Credits:

 

Philips MyCreation Kevin Raaijmakers, Alvin Kuster, Imke van den Boogaard | Strategie & Concept The Others | Celeste Slijters, Alewijn Eijgenraam, Chris Visser, Lion Versloot | Account & Productie Celeste Slijters, Nicolette Steenks | 3D Brandmovie Ed van Hout, Marvey Izijk - Red Rum (redrumbureau.com) | Film & Edit Niels Bik (thebigpicture.com) | Identity Wendy Marchal | Design Lookbook Alewijn Eijgenraam, Lisa Aue, Tijmen Bergsma | DTP Rolf Meijer, Yo-Lin Bemelmans

www.the-others.eu

www.signify.com

Lees ook:

The Others ontwikkelt de vernieuwde beeldtaal voor KPN

23-11-2023 | 18:16:00
The Others heeft de vernieuwde KPN-merkidentiteit een visuele boost gegeven. Chris Visser, Creative Director bij The Others: "Niet alleen met een beeldbank maar een merk-eigen tone-of-visual in elk beeld!

[Interview] Chris Visser (The Others): Wij creëren werk dat werkt!

07-11-2023 | 17:05:00
In de aanloop naar de publicatie van de Media100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event. Vandaag spreken wij met Chris Visser, Creative Director van The Others

The Others ontwikkelt beeldbank voor VVV Cadeaukaart

22-08-2023 | 11:59:00
The Others heeft voor VVV een beeldbank ontwikkeld ten behoeve van de VVV Cadeaukaart. Via de beeldbank kan VVV de VVV Cadeaukaart beter promoten

The Others ontwikkelt wervingscampagne voor Bergman Clinics

09-08-2023 | 10:29:00
The Others heeft een arbeidsmarktcampagne voor Bergman Clinics ontwikkeld, in-house geproduceerd, opgetekend in zeven verhalen van medewerkers en vertaald naar alle media en middelen

[Vacatures] The Others zoekt een Projectmanager

04-08-2023 | 09:44:00
The Others is per direct op zoek naar een Projectmanager

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.