The Others ontwikkelt SP-campagne rondom Europese Verkiezingen

The Others ontwikkelt SP-campagne rondom Europese Verkiezingen

The Others ontwikkelde de campagne voor de Europese Verkiezingen van de Socialistische Partij (SP). De campagne roept mensen op om in beweging te komen met de slogan Kom op. Voor iets, jezelf, elkaar en waar je vóór en achter staat.

The Others heeft het concept voor de campagne ontwikkeld en de productie van animatie, radio en online video. De voice over is ingesproken door Dragan Bakema.

Zetel in Europees Parlement

De campagne richt zich vooral op mensen die al eens op de SP hebben gestemd, met als doel om minstens één zetel in het Europees Parlement te behalen. De campagne benadrukt wat de SP doet voor mensen, met een focus op de werkende klasse in Nederland. Het doel is om deze groep te laten inzien dat de SP er voor hen is en hun belangen ook in Europa behartigt.

Door deze strategie hoopt de SP niet alleen hun huidige aanhangers te activeren, maar ook nieuwe kiezers aan te trekken die resoneren met hun positieve en inclusieve boodschap. De campagne zal dan ook via alle mogelijke kanalen en media verspreid worden.

Credits:

SP: Jimmy Dijk, Milos Todorovic, Lieke van Rossum | Creatie & Art direction: Chris Visser, Lion Versloot, Alewijn Eigenraam, Gazi Duran | Account & Productie: Celeste Slijters, Aafke Obbes | Edit: Arjen Moes

www.the-others.eu

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

The Others vernieuwt merkidentiteit van de SAN

22-05-2024 | 12:09:00
Het doel was om de bestaande SAN-identiteit te versterken en het gebruikte Accent te behouden

The Others ontwikkelt vernieuwde visuele identiteit voor Eco-Movement

22-04-2024 | 15:45:00
Het doel van deze herpositionering is het verhogen van de waardeperceptie van Eco-Movement met opdrachtgevers zoals Uber, Tesla, Google en TomTom

The Others vernieuwt identiteit en beeldtaal CitySafes/Nederlandse Kluis

10-04-2024 | 17:13:00
Creatief bureau The Others heeft de identiteit van CitySafes en De Nederlandse Kluis als de Nederlandse merknaam een boost gegeven met als doel om De Nederlandse Kluis en CitySafes een herkenbaarder, sterk internationaal merk te maken

The Others creëert nieuwe look voor Eye Wish opticiens

31-03-2024 | 16:20:00
Als opticien kijk je ook geregeld naar je eigen merk. En wil je ook meegaan met de tijdsgeest

[The List] The Others

14-03-2024 | 10:02:00
The Others is een creatief bureau. Van uitwerking tot productie, fotografie- en filmshoots, drukwerk tot websites en online tools. You name it, we make it.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.