The Romans zet wereldwijde uitbreiding voort met opening in Amsterdam

The Romans zet wereldwijde uitbreiding voort met opening in Amsterdam

Creatief communicatiebureau The Romans heeft zijn vierde wereldwijde kantoor geopend in Amsterdam. Dit volgt snel op de lanceringen in Brooklyn en Dubai in de afgelopen twaalf maanden, met verdere internationale uitbreiding in het verschiet.

Het kantoor zal worden geleid door Sophie Nicholson, die aantreedt als partner. Nicholson, die al enkele jaren in Amsterdam is gevestigd, komt over van het door Havas beheerde bureau One Green Bean, waar ze recentelijk EMEA Head of PR was.

Het bureau zal zich richten op het leveren van creatieve campagnes op het gebied van pr, sociale media en influencermarketing voor binnenlandse en internationale merken, evenals sport- en entertainment.

Creatieve energie

Sophie Nicholson: "Amsterdam barst van de eclectische creatieve energie, heeft een internationaal georiënteerde bevolking en een diverse culturele omgeving die tot leven komt. Van lokaal tot wereldwijd willen dingen anders doen voor merken en impact en verbindingen creëren met hun publiek. Dat is waar The Romans het beste in is.”

Joe Mackay-Sinclair, CEO van The Romans: "Amsterdam stond altijd bovenaan onze lijst: de cultuur, de creativiteit, de grachten, wat valt er niet lief te hebben? Bovendien hebben we een sterke lijst van klanten met het hoofdkantoor in Nederland, zoals Heineken en Upfield, dus het was een no-brainer. Terwijl we ons blijven richten op groter worden zonder saai te worden, is het aantrekken van 's werelds beste communicatietalent momenteel mijn enige taakomschrijving."

www.wearetheromans.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër

12-06-2024 | 14:02:00
We spreken Isabel Boerdam, oprichter en initiatiefnemer van de De Hippe Vegetariër, Week zonder Vlees campagne en Communicatiebureau Green Food Lab.

Counter Content publiceert PR Playbook

11-06-2024 | 09:30:00
Hoe laat jij PR echt voor je merk werken? Raymond Bresching, communicatiestrateeg bij Counter Content, neemt je in 8 stappen mee van het verhaal tot aan een succesvolle executie

Havas Lemz, HAGENS PR en Home Agency ontwikkelen campagne Proteïne-productlijn Optimel

06-06-2024 | 13:06:00
De drielaagse introductiecampagne voor Optimel Proteïne helpt consumenten met een goede dagelijkse verdeling van eiwitten

[Dutch PR Awards 2024] 2twintig PR: Stedin - De Zonnerette

06-06-2024 | 12:03:00
2twintig PR is een full-service PR-bureau voor opdrachtgevers als Stedin, Koninklijke Verkade, Jacobs Douwe Egberts en Hoppenbrouwers

Nyima Sanneh PR-consultant Mediatic

06-06-2024 | 09:49:00
Nyima Sanneh komt over van SimplyPR en richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van verschillende opdrachtgevers

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.