Marketing Report
The Valley ontwikkelt campagne A.Vogel: Het mooiste stukje natuur ben je zelf nieuws

The Valley ontwikkelt campagne A.Vogel: Het mooiste stukje natuur ben je zelf

De eerste stap in de vernieuwde positionering is een campagne rondom de kracht van het menselijke lichaam. Want soms vergeten we het even, maar de natuur dat zijn we zelf. The Valley tekent voor strategie en creatie.

Alfred Vogel, Founder A. Vogel: "De natuur is onze krachtigste bron, veel van wat we nodig hebben om onze gezondheid te beschermen, ondersteunen en behouden vinden we daar. Daarom worden de producten van A.Vogel ontwikkeld met zelfgekweekte planten uit eigen tuinen en vers verwerkt om zo het beste uit de natuur te halen. Toch ervaart niet iedereen het merk als direct relevant voor zichzelf. De campagne herinnert mensen aan de effectiviteit die de natuur van nature bezit."

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Voor A.Vogel is natuur de basis van een gezond leven. Het is de fundering voor alles wat ze ontwikkelen. Natuur is immers van nature gezond. Minder vanzelfsprekend is de gedachte dat ook wijzelf er onderdeel van zijn. De vernieuwde merkgedachte is om die reden: Het mooiste stukje natuur ben je zelf.

Ons lichaam bestaat uit tal van natuurlijke processen, krachtige systemen en een sterk herstellend vermogen. Zo’n levendig landschap, verzorg je alleen met het beste: de natuurlijke producten uit de tuinen van A.Vogel.

Karin Peters, Manager Brand & Communicatie bij A.Vogel: "We claimen een domein waardoor het gebruik van natuurlijke producten bij zelfzorg klachten een logische keuze is. A.Vogel biedt hierin de beste oplossing."

Tv-commercial

De natuur en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de TVC wordt het menselijk lichaam op een vernieuwende manier in beeld gebracht. Het mooiste stukje natuur op de meest pure en eerlijke manier. Dit concept is samen met regisseur Maarten Groen naar beeld vertaald. De voice-over is ingesproken door Jacqueline Govaert.

Michelle Quekel, creatief bij The Valley: "De natuur is onmiskenbaar gezond. Met deze campagne omarmen we ons lijf als natuurgebied. Een manifest voor het verzorgen van je lichaam met het meest natuurlijke onderhoud dat ons lijf kan krijgen."

De tuinen van A.Vogel

Een bijzonder detail in de productie voor de A.Vogel campagne, is dat er in de ReadySet Studio's is opgenomen. Deze studio kan de fysieke en digitale wereld verenigen. Hierdoor zijn de tuinen van A.Vogel, gelegen in de Veluwse bossen, die eerder in het jaar zijn opgenomen en de lichamen van de modellen op realistische en impactvolle wijze samengebracht en gepresenteerd als één natuur. De campagne benadrukt hiermee dat de natuur allesomvattend is en A.Vogel maakt je ervan bewust dat JIJ het mooiste stukje bent.

De campagne wordt uitgerold via televisie, online video, social, point-of-sale en radio.Credits:

Bureau: The Valley, Gijs ten Buuren (Strategie), Michelle Quekel, Thom Rijckevorsel en Sheldon Bont (Creatie), Wouter Koot, Inanna de Cozen en Eric Smit (Productie) | Productiemaatschappij: Dppler, Maarten Groen (Regisseur) | Geluid: Heron Music | Post-productie: The Compound | Klant: A.Vogel, Karin Peters (Manager Brand & Communicatie) en Karin Pelleboer (Teammanager marketing), Jimke Scholten (Commercieel Manager)

www.avogel.nl

www.thevalley.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief