Marketing Report
This Agency ontwikkelt een kerstkaart voor je telefoon nieuws

This Agency ontwikkelt een kerstkaart voor je telefoon

This Agency ontwikkelde de Place-Your-Phone-Here-Christmas Card. De kaart, die Ingmar Larsen vanuit zijn bureau This Agency naar klanten en relaties stuurt, toont de outline van een telefoon die op de kaart gelegd kan worden. De bedoeling is dat mensen hun telefoon met kerst meer wegleggen en genieten van elkaar zonder technologie en telefoons.

Ingmar Larsen: "De ontwikkeling van technologie gaat in zo’n ontzettende sneltreinvaart dat het bijna niet bij te houden is. Digitale communicatie lijkt het langzaam maar zeker te winnen van echt contact. En iedereen raast maar door, we staan er nauwelijks bij stil. Het leek mij daarom goed om er wél even bij stil te staan, en welke tijd van het jaar is daar beter voor geschikt dan kerst? Technologie brengt natuurlijk ook veel goeds, maar ik ben soms bang dat we vergeten hoe belangrijk écht contact is.Dat heeft de corona-periode ons wel geleerd. Deze kaart is eigenlijk een soort reminder daarvan. Mijn kerst wordt in ieder geval lekker offline gevierd."

www.thisagency.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

Luxaflex kiest The Cre8ion.Lab als marketingpartner voor internationale samenwerking

12-04-2024 | 09:14:41
Naar verwachting worden in het tweede kwartaal van 2024 de eerste commerciële uitingen naar buiten gebracht.

[Vacancies] Born 05 has a position for a Design Director

12-04-2024 | 09:02:00
Born 05 is is looking for a Design Director -Full-time · Utrecht

[Column] Bas Vlugt: Wakker liggen van 2024

11-04-2024 | 22:28:00
Ik woon al meer dan twintig jaar in Haarlem. Toen wij hier vanuit Amsterdam kwamen wonen, woonde hier in de straat een gepensioneerde man die lithograaf was geweest

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief