Marketing Report
This Agency ontwikkelt rebranding Solarclarity nieuws

This Agency ontwikkelt rebranding Solarclarity

This Agency ontwikkelde de rebranding – van strategie tot design – voor zonnepanelen-distributeur Solarclarity. De huidige look and feel was na 15 jaar toe aan een facelift.

Over Solarclarity

Solarclarity is een van de grootste distributeurs van zonne-energie. Het bedrijf, opgericht in 2008, is momenteel actief in vijf landen binnen Europa en breidt gestaag uit. Naast distributie ontwikkelt het ook haar eigen panelen via dochteronderneming Denim en haar eigen opslagsystemen en thuisbatterijen via andere dochter Bliq.

Rebranding

Ingmar Larsen, Creatief Directeur bij This: "Solarclarity is een van onze vaste klanten. Het is leuk om zon belangrijke klus samen met ze op te pakken. Via een strategie in samenwerking met Wouter Boon heeft This Agency alle assets van de branding ontwikkelt met Ralph Booms die verantwoordelijk is geweest voor het design. Een verse website (design van All This), manifest, logo, huisstijl en fonts. Een dankbare klus om onze tanden in te zetten. Ook fijn om een merk dat zo aan een duurzame toekomst werkt zelf ook een nieuwe toekomst te geven. Qua branding dan."

De fotografie is geschoten door Rutger Geleijnse met het productiehuis Oxford House. Alle modellen zijn medewerkers van Solarclarity.

www.thisagency.nl

www.solarclarity.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

Luxaflex kiest The Cre8ion.Lab als marketingpartner voor internationale samenwerking

12-04-2024 | 09:14:41
Naar verwachting worden in het tweede kwartaal van 2024 de eerste commerciële uitingen naar buiten gebracht.

[Vacancies] Born 05 has a position for a Design Director

12-04-2024 | 09:02:00
Born 05 is is looking for a Design Director -Full-time · Utrecht

[Column] Bas Vlugt: Wakker liggen van 2024

11-04-2024 | 22:28:00
Ik woon al meer dan twintig jaar in Haarlem. Toen wij hier vanuit Amsterdam kwamen wonen, woonde hier in de straat een gepensioneerde man die lithograaf was geweest

Uitgelicht





Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief