TicketSwap kiest Fitzgerald als communicatiebureau voor de Benelux

TicketSwap kiest Fitzgerald als communicatiebureau voor de Benelux

Communicatie- en PR-bureau Fitzgerald gaat aan de slag voor TicketSwap in de Benelux. Na een bureaupitch heeft het van oorsprong Nederlandse bedrijf gekozen voor Fitzgerald om te ondersteunen bij hun pr- en communicatievraagstukken, zowel op corporate als op marcom gebied.

Fitzgerald wordt het eerste pr-bureau waar TicketSwap mee samenwerkt in de Benelux. Het bureau - gespecialiseerd in missiegedreven communicatie - gaat TicketSwap op ongoing basis helpen met zowel marcom als corporate communicatievraagstukken.

Dan Glendinning, Global Pr Manager bij TicketSwap: "We zijn op zoek gegaan naar een gedreven en energiek bureau dat zich richt op doelgerichte communicatie en dat goed op de hoogte is van de cultuur en media in de Benelux. Het was voor ons heel belangrijk dat ze bereid waren om met ons mee te gaan op deze reis als verlengstuk van ons team, terwijl we onze communicatie met consumenten en bedrijven vernieuwen in een voortdurend veranderende industrie."

Dorien Kuiken, Managing Director bij Fitzgerald: “De revolutie die TicketSwap teweeg heeft gebracht in de festival- en concertwereld is ongekend en het bedrijf heeft een missie die past bij waar wij als bureau voor staan. We kijken ernaar uit om met elkaar meer impact te maken in deze industrie en TicketSwap te helpen in het verstevigen van hun positionering in Nederland en België.”

www.fitzgerald.amsterdam

www.ticketswap.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.