Tina maakt speciale editie met De Kindertelefoon

Tina maakt speciale editie met De Kindertelefoon

Tijdschrift Tina lanceert daarom deze week een speciale editie die helemaal in het teken staat van de populaire rubriek Oh jee! Wat nou?!.

“Met dit extra dikke nummer willen we onze lezers graag een steuntje in de rug bieden”, zegt hoofdredacteur (a.i.) Tess Dumitru. Voor deze editie zocht het weekblad contact met De Kindertelefoon. Hét luisterend oor voor alle kinderen in Nederland.

De Kindertelefoon voert bijna 70 gesprekken per dag met kinderen over emotionele problemen. De gesprekken kunnen gaan over onderwerpen als een laag zelfbeeld, niet lekker in je vel zitten of stress. Zo'n 80 procent van de gesprekken over stress wordt gevoerd met meisjes.

Praten helpt

Dit geluid komt ook terug in de Tina-rubriek Oh jee! Wat nou?, waarin de vragen en problemen van lezers behandeld worden. Samen met De Kindertelefoon besloot het tijdschrift een speciaal Oh jee! Wat nou?-nummer te maken. Vol verhalen, strips en inspiratie met de boodschap: praten helpt!

Tina is niet de enige die graag deze boodschap met De Kindertelefoon uitdraagt; de speciale editie is dan ook tot stand gekomen in samenwerking met jongeren. Tess Dumitru, hoofdredacteur (a.i.): “Niet alleen wij, maar ook alle jonge influencers en artiesten die aan dit nummer meewerkten vinden het een belangrijk thema. Van Emma Keuven tot Maxime Albertazzi en Robin de Haas. Zij geven ook advies op de Oh jee! Wat nou?-pagina’s in het nummer.”

www.tina.nl

www.dpgmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.