Too Good To Go lanceert AI-gedreven platform voor supermarkten

Too Good To Go lanceert AI-gedreven platform voor supermarkten

Too Good To Go lanceert het Too Good To Go Platform gelanceerd, een oplossing voor supermarkten om voedselverspilling tegen te gaan. Deze AI-gedreven innovatie biedt retailers van levensmiddelen, van supermarktketens tot buurtwinkels, de mogelijkheid om overtollige voorraden op een slimme manier te beheren en te herverdelen.

Volgens het European Grocery Retailing Institute bedragen de kosten van voedselverspilling bijna 2 procent van de netto omzet van supermarktketens, vrijwel gelijk aan hun marges. Too Good To Go, met meer dan 150.000 actieve zakelijke partners en 85 miljoen geregistreerde gebruikers, streeft ernaar deze kosten te verminderen en duurzaamheid in de levensmiddelenindustrie te bevorderen.

Monoprix, een Franse supermarktketen die al sinds 2017 samenwerkt met Too Good To Go en 1,2 miljoen maaltijden heeft gered van verspilling, was de pionier bij het testen van het platform op 250 locaties.

Modulaire aanpak

Geertje Zeegers, Country Director Nederland en België bij Too Good To Go: “Processen voor het controleren van vervaldatums en het prijsgeven van producten in de winkel kunnen arbeidsintensief en foutgevoelig zijn, vooral op grote schaal. De modulaire aanpak van het Too Good To Go Platform plaatst de operationele activiteiten in de winkel centraal, waardoor eenvoudige aanpassingen mogelijk zijn en technologie en AI worden benut om efficiëntie te brengen in dagelijkse routines.”

www.toogoodtogo.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Rise creëert merkidentiteit en film voor TinyOcean

19-07-2024 | 14:31:00
Creative agency Rise heeft de afgelopen periode samengewerkt met de startup TinyOcean, om een merkidentiteit op te bouwen.

[Merken100] Marjolein Vendrig (Bever): De kracht van ons merk zijn onze buitenexperts

19-07-2024 | 13:00:16
Bever is genomineerd voor de Merken100 2024, de lijst van de meest invloedrijke merken in Nederland.

Mobiliteitsaanbieder Ayvens kiest Counter Content als communicatiebureau

16-07-2024 | 10:35:17
Ayvens, het mobiliteitsmerk dat is ontstaan uit de overname van LeasePlan door ALD Automotive, is recent geïntroduceerd in Nederland. De PR en communicatie tijdens de introductie lag in handen van communicatiebureau Counter Content. Beide partijen maken bekend dat het bureau ook na de merkintroductie Ayvens blijft ondersteunen.

Attenooie Sjoege van zaken maakt kledingopbergcampagne voor Lundia

15-07-2024 | 09:29:00
Attenooie Sjoege van Zaken maakte voor Lundia een kledingopbergcampagne. De opbergaccessoires zijn op maat gemaakt zodat deze ook weer netjes op te bergen zijn in een Lundiakast.

Love my Salad kiest voor creatief maatschappelijk bureau Closed on Monday

11-07-2024 | 11:18:00
Samen gaan ze aan de slag om het groentemerk internationaal te positioneren, met een vernieuwde merkstrategie, naam en identiteit

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.