Marketing Report
Transfer en Precise TV lanceren tool Smart YouTube-targeting nieuws

Transfer en Precise TV lanceren tool Smart YouTube-targeting

In het voortdurend evoluerend digitale landschap van vandaag wordt het steeds uitdagender om de juiste doelgroep op het juiste moment te benaderen, mede door het wegvallen van third-party cookies. Contextueel adverteren heeft het potentieel om marketeers te helpen deze uitdagingen te overwinnen. Meer dan zes jaar geleden heeft Precise TV in samenwerking met data-ingenieurs en -wetenschappers een geavanceerd tool ontwikkeld om de gewenste doelgroep op grote schaal te bereiken. Dit slim algoritme wordt aangedreven door vooruitstrevende technologieën, zoals AI en natuurlijke taalverwerking, om het platform te ondersteunen.

Deze tool, gefundeerd dankzij contextuele intelligentie, stelt ons in staat om de prestaties van campagnes en selectie van de doelgroep nauwkeurig te voorspellen, zelfs voordat een campagne wordt gelanceerd. Deze targeting zorgt niet alleen voor contextueel relevante advertenties, maar stelt adverteerders ook in staat om de effectiviteit van hun digitale reclamecampagnes te maximaliseren. In een complex digitaal landschap valt deze slimme en geavanceerde targeting op.

Met behulp van een eigen PARK-mediapanel (20.000 ondervraagde kinderen/jaar) krijgt Precise TV ongeëvenaarde inzichten in mediaconsumptie op digitale kanalen, mobiele platformen, virtuele werelden en connected tv's. Dit onderzoek voorziet Precise TV van het meest actuele mediagebruik, zowel bij kinderen als volwassenen. Deze inzichten worden vervolgens gebruikt om het AI-platform te voeden en de advertentiecampagnes te optimaliseren.

Een nagenoeg perfecte Pearson-correlatiecoëfficiënt van r = 0,86 toont de uitzonderlijke nauwkeurigheid van deze AI-modellen aan. Precise’s contextuele targeting zorgt gemiddeld voor een vermindering van 60 procent aan niet-relevante content, een verbetering van 50 procent in View Through Rate en een stijging van 25 procent in de aankoopintentie, vergeleken met traditionele YouTube-campagnes.

www.mytransfer.be

www.precise.tv

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

28-02-2024 | 11:52:00
Mediahuis is per direct op zoek naar:Senior Projectmanager Wayne Parker Kent

[Vacatures] finally an agency zoekt een Project Manager (medior)

27-02-2024 | 09:31:00
finally an agency is per direct op zoek naar een Project Manager (medior) 32-40 uur per week

Teads Nederland breidt team uit met drie specialisten

22-02-2024 | 10:24:00
Door de komst van Freddi Elias, Farah Bouna en Pieter Jansen bestaat het NL-team nu uit in totaal twaalf personen. Een groei van 100 procent in 10 maanden

[SWOT24] Kees Wilbrink: OOH wordt een onmisbare schakel in de mediaplanning

20-02-2024 | 11:35:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de buitenreclamebranche. Aan het woord is Kees Wilbrink, CCO van Ocean Outdoor NL

[Vacatures] ZIGT zoekt een Junior Creative Digital Advertising

15-02-2024 | 07:35:00
ZIGT is per direct op zoek naar Junior Creative Digital Advertising – Hooddorp

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.