Marketing Report
Triple digitale partner Omroep Brabant

Triple digitale partner Omroep Brabant

Omroep Brabant, de regionale publieke omroep van Noord-Brabant, heeft het Alkmaarse digitale bureau Triple gekozen als nieuwe digitale partner voor de komende vijf jaar. De eerste stappen in de samenwerking zijn inmiddels gezet: op 6 mei 2020 lanceerden beide partijen de nieuwe Omroep Brabant-app en website.
 
Als digitaal partner is Triple verantwoordelijk voor het concept, design, development, het Content Distributie Platform (CDP) en de Cloud Hosting van het nieuwe Omroep Brabant-platform. De afgelopen maanden lag de focus van de samenwerking op de vervanging en van de online omgeving. Hiermee is een nieuw fundament gelegd voor het verhogen van de relevantie van nieuwscontent voor de consument.

Carlo van Acker, Manager Mediafaciliteiten bij Omroep Brabant: “De oplevering van apps en website is een mooie stap in de samenwerking tussen Triple en Omroep Brabant. We hebben daarmee de basis gelegd voor een toekomstbestendig platform waarmee we onze ambities op online kunnen waarmaken. We kijken er dan ook naar uit om de komende periode gezamenlijk te werken aan de verdere ontwikkelingen van de online producten van Omroep Brabant.”

Lennart van Wijk, Managing Director Cloud Solutions bij Triple: “Ik ben er van overtuigd dat dit mooie gezamenlijk resultaat niet alleen bijdraagt aan het vergroten van het mediabereik van Omroep Brabant maar ook nog beter kan inspringen op de veranderende individuele behoefte van de digitale nieuwsconsument.”

www.wearetriple.com
www.omroepbrabant.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief