Marketing Report
TUI en Global Outdoor geven live inkijkje op winterzonbestemmingen nieuws

TUI en Global Outdoor geven live inkijkje op winterzonbestemmingen

Op de grote Nederlandse en Belgische treinstations zie je bewegende vakantiebeelden van een zonnige bestemming. Bekende influencers geven een live inkijkje van het verblijf op een vakantiebestemming, waar ze op dat moment zijn, of net zijn geweest.

In Nederland is de campagne te zien op het netwerk van Global en in en België op het netwerk van ClearChannel.

Hiermee wil TUI degenen die het herfstweer hier helemaal zat zijn, verleiden tot het boeken van een vakantie. Het zijn authentieke vakantiebeelden, close-up en vanuit de persoon gefilmd. De combinatie van de woorden 'Ondertussen in...', het bewegende beeld en het actuele weer is onderscheidend en maakt het écht. Je krijgt het gevoel dat je even mag meekijken en voelen hoe het ter plaatse is. En tegelijkertijd krijg je de feitelijke informatie van de bestemming, de reisafstand en de prijs.

Zo is bijvoorbeeld de frisse ochtendduik van Moïse Trustfull in Kaapverdië in de treinstations in Nederland te zien op digitale abri’s. En de ochtendduik in Mexico van de Belgische influencer Stien wordt getoond in de Belgische treinstations. De lokale temperatuur wordt daadwerkelijk live ingelezen vanaf een weersite en verandert de hele dag mee.

Frans Leenaars, CMO TUI Western Region: “Stel je rijdt op een regenachtige dinsdagochtend om half acht een treinstation binnen. Door een beslagen ruit zie je een zeer verleidelijk bewegend zonnig beeld op een bewegende abri. Zo creëren we relevante impact binnen onze doelgroep. Je wordt echt even meegenomen."

Na deze week in de treinstations geven de influencers gedurende een hele dag vanaf hun bestemming een inkijkje in wat ze op dat moment aan het doen zijn op hun zonnige vakantieadres. Dat gebeurt door zogenaamde ‘take-overs’ van de social media-kanalen van TUI; facebook, Instagram en TikTok.

Christine van Hedel, Senior Digital Marketeer Social Media & Influencers, TUI Benelux: “Het zijn niet per se sensationele vakantiebeelden maar ze laten op zeer reële wijze zien hoe de situatie daar op dat ogenblik is."

TUI werkt in deze campagne samen met 4 Nederlandse en 4 Belgische influencers:

Nederland

Dee - Curaçao
Moïse Trustfull - Kaapverdië
Froukje de Both - Malediven
Kirsten Schilder - Gran Canaria

België

Katrien van With Kids on the Road - Dubai
Stien Edlund - Mexico
Gaëlle - Lanzarote
Het is de Merckxs - Dominicaanse Republiek

www.global.com/nl
www.tui.nl

Lees ook:

Global Media & Entertainment wint Apeldoornse aanbesteding

27-11-2023 | 23:12:57
De gemeente Apeldoorn heeft een contract  met Global Media & Entertainment afgesloten voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van deze objecten voor een periode van minimaal 10 jaar

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Product Owner / Applicatiebeheerder

21-11-2023 | 08:35:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Product Owner / Applicatiebeheerder (36-40 uur)

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Planner

07-11-2023 | 08:00:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Planner (32-40 uur)

Globals Make Some Noise start in Nederland

06-10-2023 | 08:37:00
Na jaren van succes in het Verenigd Koninkrijk, breidt Global's Make Some Noise zich uit naar Nederland, met als doel het ondersteunen van lokale goede doelen. Global Media & Entertainment heeft in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen 10 jaar meer dan 175.000 mensen geholpen

[Vacatures] Global Media & Entertainment zoekt een Account Manager

26-09-2023 | 09:35:00
Global Media & Entertainment is per direct op zoek naar Account Manager (32-40 uur)

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.