Marketing Report
Twannie de Ridder-Huipen Managing Director This Page nieuws

Twannie de Ridder-Huipen Managing Director This Page

This Page Amsterdam en Das Banner verwelkomen Twannie de Ridder - Huipen als de Managing Director van het reclamebureau en het banner productiebedrijf. Met haar aanstelling begint een hoofdstuk voor het bureau. 

Edward Tetteroo: “Met Twannie aan het roer kijken This Page en Das Banner uit naar een nieuw tijdperk van groei en innovatie. Met haar enorme gedrevenheid, sterke visie op merkdenken en leiderschap biedt ze ook het vermogen om strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de klant. Dit alles maakt haar de perfecte aanwinst voor ons team. In haar rol gaat ze ook aan de slag met de positie van This Page als onderscheidend bureau, zowel nationaal als internationaal. Ik ben trots en verheugd dat Twannie nu het roer overneemt.”

Twannie de Ridder Huipen: “Gedurende de afgelopen vijftien jaar is This Page altijd als een rode draad aanwezig geweest in mijn carrière, binnen diverse samenwerkings- verbanden. Hierdoor heeft het een bijzondere plek in mijn hart veroverd. Het is een eer om nu echt deel uit te maken van This Page en dat Edward mij heeft gevraagd om het bureau naar de volgende fase te brengen. Ik kijk er enorm naar uit om hier samen met hem en het team mee aan de slag te gaan!”

www.thispage.amsterdam

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Ge Key (Big Group): Wij geloven in gelijkwaardig aandeelhouderschap

29-02-2024 | 13:10:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Ge Key, Strategy Director bij Big Group. We spreken hem over the employee ownership trust binnen Big Group.

[Vacatures] Springbok zoekt een Senior Digital Strategist

29-02-2024 | 11:28:10
Springbok is per direct op zoek naar een:Senior Digital Strategist-Den Bosch

[Vacatures] Springbok zoekt een SEO Specialist

29-02-2024 | 10:17:00
Springbok is per direct op zoek naar een SEO Specialist - Den Bosch

[Budi & Thijs] Reclame is een grote placebo-pil

29-02-2024 | 10:00:31
Als jij een mooi glas rode wijn drinkt, ga jij dan wel eens in een hersenscanner liggen? Alles voor de wetenschap, Thijs

Grand’Italia (GranFood) kiest Joe Public als creatief bureau

29-02-2024 | 09:30:00
GranFood heeft Joe Public gekozen als zijn creatief bureau gekozen na een strategische en creatieve pitch dat eind 2023 is georganiseerd ten behoeve van het merk GrandItalia

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.