Under Armour kiest  voor ACE als lead creative agency in Europa

Under Armour kiest voor ACE als lead creative agency in Europa

Under Armour heeft ACE gekozen als zijn lead creative agency in Europa. Om de samenwerking af te trappen, mag ACE beginnen met volledige marketingcampagnes in het VK en Spanje. Tijdens de pitch kwam de creatieve visie tot leven dankzij het gebruik van AI in samenwerking met ACE AI Studio.

Rogier IJzermans, CEO van ACE: "Samenwerken met een sterk merk als Under Armour is een droom die uitkomt. Een van de belangrijkste redenen waarom we ACE hebben opgericht. Deze mijlpaal brengt ons netwerk naar nieuwe hoogten en geeft ons de kans en het platform om een krachtige en samenhangende merkidentiteit voor Under Armour te creëren in de EMEA-regio in de komende jaren. De strategische en creatieve expertise van ons jonge en slimme team markeert onze intrede op het internationale speelveld. Tijdens de pitch concurreerden we met verschillende grote internationale netwerken, dus ik ben enorm trots dat wij, als absolute underdog, hebben gewonnen."

www.ace.nl

www.underarmour.nl

Lees ook:

Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

10-07-2024 | 09:55:00
Stijn Zwinkels heeft het stokje overgenomen van Henk Boersen, die zich richt op de ontwikkeling van geïntegreerde marketingcommunicatie proposities

ACE | Content Icons helpt Cortina op TikTok

01-07-2024 | 11:33:00
Het influencermarketingbureau helpt Cortina actief te worden op TikTok aan de hand van bij dat platform passende content.

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.