Unlike breidt team uit met Robin Nieuwkerk en Jesse Hajo de Jongh

Unlike breidt team uit met Robin Nieuwkerk en Jesse Hajo de Jongh

UNLIKE, onderdeel van Natwerk, heeft twee talenten aangenomen. Daarmee breidt het community-first bureau haar expertise en specialismen verder uit.

Robin Nieuwkerk ruilt SoMention in voor UNLIKE en treedt toe als Creative Lead.

Robin Nieuwkerk: "Ik geloof sterk in de kracht van de community first benadering van UNLIKE”, zegt Nieuwkerk. "UNLIKE heeft binnen relatief korte tijd een indrukwekkende positie weten te veroveren en dat verbaast mij eerlijk gezegd niet. Het is een combinatie van een makersmentaliteit en een diepgewortelde passie voor social media. Geen trend of ontwikkeling blijft hier onbesproken. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team en onze klanten mooie dingen te gaan maken!"

Jesse Hajo de Jongh treedt aan als de nieuwe Social & Advertising Strateeg bij UNLIKE. Met zijn ervaring en expertise, opgedaan bij Mediaplus en &.agency op het gebied van influencer marketing, advertising en social media, brengt hij waardevolle kennis naar het team. 

Jesse Hajo de Jongh: "Influencer marketing en social media zijn niet langer slechts trends, maar essentiële pijlers voor merken om zich te profileren. Met de groeiende populariteit van platformen zoals TikTok, en de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die dit met zich meebrengt, is het een enerverende tijd om bij UNLIKE aan de slag te gaan en innovatieve strategieën te ontwikkelen die onze klanten helpen om op te vallen."

www.unlike.nl

www.natwerk.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Natwerk lanceert campagne voor Bitonic

17-06-2024 | 09:19:00
In de  campagne zien we bitcoin-investeerders die dankzij de app helemaal niet met bitcoin bezig zijn.

[Vacatures] UNLIKE zoekt een Projectmanager

10-06-2024 | 16:22:00
UNLIKE is per direct op zoek naar Projectmanager

Natwerk ontwikkelt Budget Mobiel-campagne met echte klanten

03-06-2024 | 18:02:00
Natwerk heeft een campagne voor Budget Mobiel ontwikkeld met echte klanten. Kimberley, Richard, Miranda, Lorenzo, Cathrina, Jedidja, Cari, Joël, Petula, Arie, Hishaam én Els zijn daarin te zien

Natwerk en ARTIS nodigen alle aardbewoners uit in OOH-campagne

24-05-2024 | 09:55:00
ARTIS presenteert de eerste editie van het Aardbewoners Festival. Tijdens dit festival is er van alles te doen om weer in verbinding te komen met natuur

[The List] Natwerk

14-05-2024 | 11:37:02
CONTACTGEGEVENS Rozenstraat 60 1016NX Amsterdam  0204-22 34 11

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.