Marketing Report
[Vacatures] Abovo Media zoekt een Planner AM Beyond vacatures

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Planner AM Beyond

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Planner AM Beyond - Hoorn

Houd jij je hoofd koel bij strakke deadlines en weet jij als geen ander meerdere ballen in de lucht te houden? Als planner ben je verantwoordelijk voor de volledige planning van onze creatieve studio binnen het content label AM Beyond*. Jij zorgt voor een sluitende planning van zowel grote als kleine projecten en ziet daarbij geen detail over het hoofd. Ben jij kritisch en ondernemend ingesteld, dan dagen wij jou uit om te reageren op onze Planner vacature.

Functieomschrijving

 • Als plannen weet jij project briefings kritisch te beoordelen en doorgronden zodat de juiste informatie aan het team van concepters en Designers wordt doorgegeven.
 • Je denkt vooruit, ziet kansen en vertaalt deze mogelijkheden door naar een goede planning.
 • Jij bent de spin in het web die ervoor zorgt dat de (creatieve) operatie soepel verloopt, deadlines worden gehaald en projecten binnen de beschikbare tijd worden opgeleverd.
 • Met jouw probleemoplossend vermogen, oog voor detail, ‘no-nonsens’ mentaliteit ben jij de planner die elke opdracht tot een goed einde brengt.

 

Als planner bezit jij onderstaande talenten:

 • Punctueel: Zorgvuldig en precies zijn bij het inplannen van grote, doorlopende projecten. Maar ook de kleinere opdrachten gedurende de dag.
 • Rust bewaren: In staat zijn om onder druk te werken en kalm te blijven, zelfs in stressvolle situaties. Je weet kritische vragen te stellen en kan daarbij goed prioriteiten te stellen.
 • Lezen van briefings: Grondig lezen en begrijpen van project briefings om ervoor te zorgen dat de juiste informatie aan het team wordt verstrekt.
 • Bewaken van deadlines: Zorgen dat projecten binnen de vastgestelde deadlines worden voltooid en eventuele vertragingen aanpakken.
 • Interne communicatie: Samenwerken en communiceren met andere interne afdelingen, zoals Projecten en Traffic, om efficiënte werkstromen te waarborgen.
 • Geen dag is hetzelfde. De planning kan er zelfs ieder uur anders uitzien, dus flexibiliteit is een vereiste.

 

Wie zijn wij?

AM Beyond is het creatieve content label binnen Abovo Maxlead. Met een team van 18 creatieve concept- en content-experts, multimedia designers en DTP-ers zijn wij de content regisseurs die storylines bedenken voor onze klanten. Deze oplossingen krijgen vorm in content en komen tot leven in media.

Abovo Maxlead telt als geheel ongeveer 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland.

Van een full funnel, crossmediale marketing campagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, kritisch en betrokken.

Wat bieden wij?

 • Informele cultuur met professionele en creatieve collega’s.
 • Een goed salaris, in lijn met jouw kennis en ervaring.
 • 26 vakantiedagen + 2 (bonus)dagen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mooi en uitdagend klantenbestand van zowel bestaande klanten als new business.
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Vrijdagmiddagborrels, sporttoernooien en nog veel meer andere uitjes.

 

Wanneer ben je succesvol

Enige ervaring binnen de media/reclame/projectmanager is een pré. Je bent communicatief en organisatorisch erg sterk en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je weet hoofd en bijzaken te onderscheiden, kan prioriteiten stellen en weet daardoor deadlines goed te beheren. Je hebt aandacht voor details, bent oplossingsgericht en ontzettend stressbestendig, waarbij je het vermogen hebt om kalm te blijven in uitdagende situaties. Verder ben je in het bezit van een MBO 4 opleiding en ben jij tussen de 16 en 40 uur beschikbaar.

Abovo Maxlead is een werkgever die gelijke kansen biedt. We beschouwen iedereen als een individu met unieke talenten. We begrijpen dat inclusie meer is dan alleen diversiteit – het gaat om ergens bij horen, je verbonden voelen. Bij ons mag je zijn wie je bent. We streven ernaar een werkplek te creëren waar iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Iedereen is uniek en dat is wat ons steeds beter maakt in wat wij doen. We zijn trots een bedrijf te zijn die dat verschil omarmt en echt doet wat we beloven. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Daarom moedigen we iedereen aan te solliciteren die zich kan vinden in de vacature.

Past deze functie bij jou? Solliciteer hier via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling recruitment via werken@abovo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en zal niet op worden gereageerd.
 
 

Lees ook:

Elzemieke Olsthoorn CMO Abovo Maxlead

29-02-2024 | 08:26:00
Elzemieke Olsthoorn is benoemd tot CMO van Abovo Maxlead. Vanaf januari 2023 was zij al Head of Content & Marketing bij Abovo Maxlead.

Persuade en Abovo Media ontwikkelen campagne 50-jarig bestaan Scapino

26-02-2024 | 10:33:00
De campagne zal heel 2024 te zien zijn en wordt crossmediaal uitgerold op tv, social media, online, in folders en in de winkels

[Marketing Report TV] Maurice Kaan (Maxlead): Samen tillen we de klant naar een hoger niveau

26-02-2024 | 10:24:00
Maurice Kaan is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga bespreekt hij hoe Maxlead specialisten traint

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Medewerker Database (Data-entry)

26-02-2024 | 09:24:34
Abovo Media is per direct op zoek naar een Medewerker Database (Data-entry)

[SWOT24] Willem-Albert Bol: Consumenten hebben een zwak voor merken met challenger mentaliteit

13-02-2024 | 00:32:00
Mediabureaus kunnen merken uitdagen buiten de gebaande paden te denken en zodoende te versnellen. Die kansen zijn er vooral bij merken die voldoende lef hebben en het durven op te nemen tegen zelfvoldane marktleiders

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.