[Vacatures] Abovo Media zoekt een Senior Projectlead Content

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Senior Projectlead Content

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Senior Projectlead Content -  Hoorn

Heb jij ruime ervaring met projectmanagement en kun je uitstekend plannen en organiseren? Krijg je er energie van bij te dragen aan content campagnes voor adverteerders, op bijvoorbeeld social media, online, op TV en in print? Pak jij graag de leiding over projecten, ben je positief kritisch en weet jij je team aan te sporen samen jullie deadlines te halen? Kom dan bij AM Beyond* werken, het contentlabel binnen het mediabureau Abovo Maxlead, waar de creativiteit er van af spat!

Functieomschrijving

Als fulltime Project Manager Creatie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van creatieve projecten. Je werkt nauw samen met concepters, een content strateeg en multimedia designers van AM Beyond* en begeleidt crossmediale content opdrachten, zoals Tiktok campagnes, social uitingen en bannersets. Je bent vanaf het begin van het project betrokken, onderhoudt contact met klanten en je collega’s, houdt het overzicht en zit in de actiemodus om ieder project succesvol te laten slagen. Daarnaast werk je aan:

  • Complete mediacommunicatie projecten, van briefing tot eindresultaat
  • Het controleren van voortgang en begeleiden van content partnerships met klanten en uitgevers
  • Het beheren, afhandelen en verbeteren van het offerte/order/facturatieproces en je bewaakt tarieven en marges
  • Samenwerking met externe (audio/video) productie partijen

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Maxlead, een mediabureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest (voor deze functie is de standplaats Hoorn). Met behulp van media, content creatie en data & tech helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen.

Wat bieden wij?

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, een laptop en telefoon van de zaak, vrijdagmiddagborrels.

Wanneer ben je succesvol

In deze functie ben je servicegericht en denk je in het belang van de klant zonder de interne procesafspraken uit het oog te verliezen. Je kan op een natuurlijke manier klant en collega overtuigen van jouw aanpak, hebt kennis van online en offline communicatiemiddelen en werkt gestructureerd. Je zorgt keer op keer dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en deadlines worden gehaald. Je hebt ervaring met projectmanagement (richting mediacampagnes) minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een afgeronde HBO opleiding. Je bent communicatief vaardig, een fijne gesprekspartner en je weet je collega’s met een positief kritische houding scherp te houden.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.