[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Social Ads Consultant

Kun jij online campagnes zichtbaar verbeteren via social media? Weet jij hoe je campagnes moet optimaliseren in omzetgroei, zichtbaarheid en bereikbaarheid? Werk je resultaatgericht en zoek je een uitdagende baan? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Maandagochtend, 09:00 (of eerder als je een vroege vogel bent). Jouw laptop gaat open en het eerste wat je doet is checken hoe jouw campagnes het hebben gedaan tijdens het weekend. Dat ziet er prima uit! Je eerste weekly meeting staat al vroeg op de planning. Dit keer een interne meeting waarbij een geheel klantteam bij elkaar komt om te bepraten wat er de vorige week zoal gebeurd is. Na deze korte update maar eens de verschillende business managers openen om te analyseren wat de cijfers nou daadwerkelijk zeggen. De cijfers vertellen een verhaal en jij kan deze als geen ander lezen. Vervolgens is het aan jou om de klant te verblijden met het goede resultaat wat jouw campagne heeft opgeleverd!

Na het checken van jouw campagnes wordt het wel eens tijd voor een lunch. Vooralsnog dien je jouw lunch bij de supermarkt (of uiteraard ergens anders) te verkrijgen maar daar zit verandering in. Er zijn plannen om een compleet nieuwe kantine met keuken te gaan bouwen in een nieuw stuk van ons gebouw. Ook niet verkeerd voor de vrijmibo elke week!

Aan het eind van de dag is er ruimte om jouw campagnes in te duiken. De A/B test is zojuist afgerond, je analyseert de uitkomst en loopt met jouw nieuwe inzichten naar AM Beyond of Datatech om te sparren over welke optimalisaties er aan de creaties of data set-up moeten worden doorgevoerd. Na het opstellen van een verbeterplan voor één van jouw klanten zet je hem direct op de mail. Morgen is een prima gelegenheid om de klant te spreken over het verbeterplan van vandaag.

Dat ons werk gaat veranderen is een feit. Abovo Media staat vooraan als het gaat om AI ontwikkelingen binnen de mediabranche. Als social consultants zijn wij continu opzoek naar de juiste AI toepassing voor de juiste taak. Daarnaast hebben wij een team waar wij ook onze eigen AI applicaties ontwikkelen. Ga met ons mee op avontuur en ontdek hoe wij in deze nieuwe wereld werken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Maxlead, een media adviesbureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 230 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij?

 • Prima salaris op basis van je ervaring en opleiding
 • Zeer afwisselende en uitdagende baan met grote klanten
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen (we investeren graag in opleidingen en trainingen)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling en minimaal 26 vakantiedagen)
 • Je bent onderdeel van een team dat erg hard groeit
 • Ondersteuning door: Coaching, OpenUp, Meditation Moments app
 • Werken voor het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland

 

Wanneer ben je succesvol

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding
 • Expert in data analyse en dat vertalen naar een helder verhaal voor onze klanten
 • Het evalueren en rapporteren van social media campagnes zijn voor jou een walk in the park
 • Ervaring met het managen van meerdere campagnes voor meerdere klanten tegelijkertijd
 • Commercieel inzicht, aandacht voor details en geïnteresseerd in technologie.
 • Affiniteit met social creaties.
 • Sociale vaardigheden en een echte teamspeler!

 

Abovo Maxlead is een werkgever die gelijke kansen biedt. We beschouwen iedereen als een individu met unieke talenten. We begrijpen dat inclusie meer is dan alleen diversiteit – het gaat om ergens bij horen, je verbonden voelen. Bij ons mag je zijn wie je bent. We streven ernaar een werkplek te creëren waar iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Iedereen is uniek en dat is wat ons steeds beter maakt in wat wij doen. We zijn trots een bedrijf te zijn die dat verschil omarmt en echt doet wat we beloven. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Daarom moedigen we iedereen aan te solliciteren die zich kan vinden in de vacature.

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en zal niet op worden gereageerd.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Abovo Media publiceert Retail Media landschap in Nederland

17-05-2024 | 09:57:06
Het Retail Media landschap kent verschillende ecosystemen en partijen, waar dit overzicht inzicht moet geven in de verschillende categorieën en deelnemers

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

03-05-2024 | 07:28:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Projectmanager - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Senior Media Consultant

03-05-2024 | 07:09:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Senior Media Consultant - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Creative

02-05-2024 | 08:24:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Creative

Abovo is verkozen tot nummer 1 media- en tradingdeskbureau Emerce100

26-04-2024 | 10:59:15
In het gepubliceerde onderzoek de Emerce100 is Abovo Media door online beslissers gekozen als nummer 1 mediabureau en nummer 1 tradingdesk bureau

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.