Marketing Report
[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant vacatures

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant

Abovo Media is per direct op zoek naar een:

Social Ads Consultant

Kun jij online campagnes zichtbaar verbeteren via social media? Weet jij hoe je campagnes moet optimaliseren in omzetgroei, zichtbaarheid en bereikbaarheid? Werk je resultaatgericht en zoek je een uitdagende baan? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Maandagochtend, 09:00 (of eerder als je een vroege vogel bent). Jouw laptop gaat open en het eerste wat je doet is checken hoe jouw campagnes het hebben gedaan tijdens het weekend. Dat ziet er prima uit! Je eerste weekly meeting staat al vroeg op de planning. Dit keer een interne meeting waarbij een geheel klantteam bij elkaar komt om te bepraten wat er de vorige week zoal gebeurd is. Na deze korte update maar eens de verschillende business managers openen om te analyseren wat de cijfers nou daadwerkelijk zeggen. De cijfers vertellen een verhaal en jij kan deze als geen ander lezen. Vervolgens is het aan jou om de klant te verblijden met het goede resultaat wat jouw campagne heeft opgeleverd!

Na het checken van jouw campagnes wordt het wel eens tijd voor een lunch. Vooralsnog dien je jouw lunch bij de supermarkt (of uiteraard ergens anders) te verkrijgen maar daar zit verandering in. Er zijn plannen om een compleet nieuwe kantine met keuken te gaan bouwen in een nieuw stuk van ons gebouw. Ook niet verkeerd voor de vrijmibo elke week!

Aan het eind van de dag is er ruimte om jouw campagnes in te duiken. Het zoeken naar aanwijzingen binnen de data die jou vertellen hoe en waarom de campagne beter kan draaien. Na het opstellen van een verbeterplan voor één van jouw klanten zet je hem direct op de mail. Morgen is een prima gelegenheid om de klant te spreken over het verbeterplan van vandaag.

Wie zijn wij?

Wij zijn Abovo Maxlead, een media adviesbureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 230 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij?

 • Prima salaris op basis van je ervaring en opleiding
 • Zeer afwisselende en uitdagende baan met grote klanten
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen (we investeren graag in opleidingen en trainingen)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling en minimaal 26 vakantiedagen)
 • Je bent onderdeel van een team dat erg hard groeit
 • Werken voor het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland

 

Wanneer ben je succesvol

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding
 • Bij voorkeur heb je minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Expert in data analyse en dat vertalen naar een helder verhaal voor onze klanten
 • Het evalueren en rapporteren van social media campagnes zijn voor jou een walk in the park
 • Ervaring met het managen van meerdere campagnes voor meerdere klanten tegelijkertijd
 • Commercieel inzicht, aandacht voor details en geïnteresseerd in technologie
 • Sociale vaardigheden en een echte teamspeler!

 

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het formulier. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar werken@abovo.nl.

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.