[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar:

Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

Wij zoeken bruggenbouwers tussen ons en onze klanten. Ben jij niet bang voor grote merken? En weet jij mogelijkheden te scheppen voor innoverende campagnes? Dan zijn we een match. Want ACE | Blauw Gras zoekt een Senior Account Manager die altijd het overzicht bewaart, de lijnen kort houdt en nieuwe groeikansen opmerkt en verzilvert. Je bent verantwoordelijk voor diverse accounts, de klanttevredenheid/relatie alsook commercieel en de spin in het web rondom creatieve- en strategische output. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het toevoegen van nieuwe prachtmerken aan ons portfolio; jouw netwerk en commerciële honger zijn hierbij doorslaggevend. Je bent nauw betrokken bij topline strategie en conceptontwikkeling en werkt nauw samen met de strateeg en Creative Director. Qua uitvoering van campagnes en (ongoing) content-ontwikkeling wordt samengewerkt met de Project Managers en Creatives. Weet je een team te voeden met de juiste energie en heb je een proactieve mindset? Lees verder!

Wie zijn wij?

ACE | Blauw Gras is de social-first agency met oog voor cultuur. Wij zetten het social speelveld op z’n kop met vernieuwende concepten en campagnes. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van ACE. Voor onze klanten werken wij nauw samen met onze familieleden ACE | Glasnost en ACE | Content Icons omdat we geloven dat door social, PR en influencing aan elkaar te verbinden, wij grote merken nóg groter kunnen maken.

  • Oog voor community. Wij houden elke dag de nieuwste social trends in de gaten. Op content niveau, maar ook in de comments. Zo weten we wat er speelt onder de doelgroep waardoor we campagnes en concepten maken waar mensen écht naar willen kijken.
  • Enjoy the game. Hier gaan we elke dag met plezier aan de slag. We inspireren elkaar en zorgen ervoor dat iedereen voldaan de laptop weer dichtklapt. Maar daar eindigt het verhaal niet. Wij vieren onze overwinningen groots. Daarom vind je ons vaak juichend in onze eigen bar.
  • Gedreven door groei. Gepassioneerd laten we merken groeien met de kracht van social, maar we hebben ook focus voor persoonlijke groei. Daarom is ons team zo ingericht zodat je het meeste uit jezelf kan halen. Wij helpen je te zijn wie je wilt zijn en maken in de tussentijd ijzersterk werk.

Wie ben jij?

Als Sr. Account Manager heb jij een voorliefde voor het vak en geloof je in de kracht van content. Met een commerciële achtergrond en een (bureau)ervaring van minimaal 4+ jaar, heb je kennis en ervaring op het gebied van Social Media, Influencer Marketing en/of PR. Je weet wat de advertising mogelijkheden zijn, hebt een netwerk opgebouwd, en kan prille contacten omzetten in leads, en leads weer omzetten in potentiële klanten. 

Met zowel Nederlandse als Engelse communicatieve vaardigheden weer je klanten mee te nemen en te overtuigen. Je bent oplossingsgericht, flexibel, stressbestendig en proactief, een echte teamplayer die altijd naar het beste resultaat streeft.

Wat we bieden

ACE | Blauw Gras is gevestigd binnen Club ACE in Amsterdam. Een toffe werkomgeving met een schitterend uitzicht op de Houthavens, en fantastische lunch en koffie. We zijn een gezellig, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Er is ruimte voor groei, ontwikkeling, initiatief en pro-activiteit. Mensen met skills kunnen snel impact maken. Op kantoor staat de muziek altijd aan, dus je hebt absoluut inspraak op onze Spotify-lijst. We bieden o.a. thuiswerken, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en aanvullend geboorteverlof aan.

About ACE

Welcome to ACE, a young and savvy network made for the new world. We work at the intersection of culture and technology for the brands of tomorrow. ACE is a house of specialists, working as one. 250 people, 12 agencies, 3 offices, 1 mindset.

Young is not an age, it’s a mindset. Forever young means forever curious. We pioneer forward, learn as we go, and in reaching our collective goals we never forget to enjoy the ride! We believe in creativity and innovation as a force for change. By challenging perspectives we spark change and inspire others to do the same.

Interesse? Solliciteer hier.

www.blauw-gras.com/nl

www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

10-07-2024 | 09:55:00
Stijn Zwinkels heeft het stokje overgenomen van Henk Boersen, die zich richt op de ontwikkeling van geïntegreerde marketingcommunicatie proposities

ACE | Content Icons helpt Cortina op TikTok

01-07-2024 | 11:33:00
Het influencermarketingbureau helpt Cortina actief te worden op TikTok aan de hand van bij dat platform passende content.

Under Armour kiest voor ACE als lead creative agency in Europa

19-06-2024 | 10:14:00
Om de samenwerking af te trappen mag ACE beginnen met een volledige marketingcampagnes in het VK en Spanje

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

Fitzgerald creëert Omdat jij het waard bent-campagne voor L’Oréal Paris

05-06-2024 | 15:59:00
Doel is om de zelfwaardering van Gen-Z te vergroten en vrouwen (en zij die zich zo identificeren) te ondersteunen in gevoelens van eigenwaarde

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.