Marketing Report
[Vacatures] ACT.agency zoekt een Account Manager

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Account Manager

ACT.agency is per direct op zoek naar een:

Account Manager 

Wil jij deel uitmaken van een nieuw creatief advertising & content bureau in de Houthavens en samen met een dynamisch team mooi werk maken? ACT,Now!

ACT,agency staat voor Advertising and Content Together. Wij geloven in een geïntegreerde advertising en content aanpak. Met onze ACT.vertising zorgen we ervoor dat merken zich strategisch en creatief onderscheiden, always-on communiceren en zo consistent blijven communiceren op de korte én lange termijn. In ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens werken we inmiddels met 24 mensen op accounts van onder andere LG Benelux, T-Mobile, Lassie, WereldOuders, BaByliss, Prénatal en Vemedia Group (o.a. Dagravit, Valdispert, Tigerbalm). En zijn nu per direct op zoek naar een account manager.

Taken

Als account alleskunner ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig begeleiden van projecten en klanten. Je bent een teamplayer die je collega’s weet te mobiliseren en te motiveren. Je bent in staat om de behoefte van een klant te vertalen naar een inhoudelijke debrief en je kan ze adviseren m.b.t hun communicatievraagstuk. Je bent verantwoordelijk voor productieplanning, voortgang en (financiële) rapportage. En werkt nauw samen met onze andere account managers, creatie, de studio en externe partners én klanten.

Vereisten

 • Je hebt minimaal 3 -5 jaar ervaring bij een creatief reclamebureau
 • Je hebt zowel ervaring met on- als offline projecten (o.a. met drukwerk & POS-materialen)
 • Je bent een nieuwsgierige, sterke persoonlijkheid met humor en vol energie die het team en klanten graag verder helpt
 • Je hebt oog voor detail en werkt gestructureerd en nauwkeuring
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Engels en Nederlands
 • Je denkt proactief, ontwikkelt initiatieven en creëert kansen voor ons als bureau

 

Benefits

 • Een klantportfolio dat je elke dag uitdaagt om je talent te laten zien
 • Een platte organisatie waarbij jouw mening telt
 • Een gezellige en open werkomgeving
 • Goede arbeidsvoorwaarden & ontwikkelingsmogelijkheden
 • Pensioenopbouw
 • Een toffe werkplek in de Houthavens, een lekkere lunch, regelmatig borrels; straks bij lekker weer op ons grote dakterras
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor training/opleiding om je skills verder te ontwikkelen

 

Over ACT.agency

Als ACT.agency bieden we als een van de weinige, onafhankelijke bureaus van Nederland, een model voor advertising en content samen. In plaats van dat adverteerders een mix van bureaus moeten zoeken om een geïntegreerde campagne te ontwikkelen, vinden ze bij ACTagency alles in één huis. Onze werkwijze noemen we ACT.vertising en deze kenmerkt zich door de ervaring van een reclamebureau te mixen met de mentaliteit van een always-on contentbureau. Daarmee zorgen we voor een effectief, relevant en consistent merkverhaal over alle kanalen.

Geïnteresseerd?

Zie jij deze rol helemaal zitten? Laat snel van je horen en groei met ons mee! Solliciteer hier, upload je C.V. en wat referentie materiaal en dan spreken we elkaar snel!

www.act.agency

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief