Marketing Report
[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Designer & Studio Lead vacatures

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Designer & Studio Lead

ACT.agency is per direct op zoek naar een:

Senior Designer & Studio Lead - Amsterdam

Wil jij als senior designer en ‘studio lead’ deel uitmaken van een nieuw creatief advertising & content bureau om samen met een dynamisch team mooi werk te maken? ACT NOW!

Taken

Als senior designer/ dtp-er heb je een belangrijke rol in ons bureau. Je pakt op natuurlijke wijze de leiding over de studio en fungeert hierbij intern als eerste aanspreekpunt van de studio. Zo ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse activiteiten van onze studio. Je bent een schakel tussen account-, creatie- en studio, waarbij je ervoor zorgt dat projecten soepel verlopen, deadlines worden gehaald en het werk naar een kwalitatief hoger niveau wordt gebracht. Daarnaast neem je zelf ook actief deel aan het design- en studiowerk. Essentieel in je werk is gevoel voor vormgeving, smaak en oog voor detail.

Vereisten

 • Zorgen voor een efficiënte workflow tussen de account-, creatie- en studioafdelingen, waarbij je communicatielijnen openhoudt en ervoor zorgt dat iedereen op één lijn zit.
 • Bijdragen aan het ontwerp- en studiowerk, waarbij je je creatieve vaardigheden en oog voor detail benut om hoogwaardige resultaten te leveren.
 • Mentoren en begeleiden van overige teamleden en stagiaires, waarbij je hen ondersteunt bij hun professionele groei en ontwikkeling.
 • Aantoonbare ervaring in studiomanagement, bij voorkeur binnen een reclamebureau of creatieve omgeving.
 • Uitstekende kennis van designsoftware en -tools, zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, etc.) en Figma. Je volgt alle trends zoals ai. etc
 • Ruime ervaring in drukwerk en bestanden DTP'en
 • Zelfstandigheid en proactiviteit, met de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Benefits

ACT agency is een nieuw bureau in de Houthavens dat advertising en content combineert. Met een jong team van 25 personen doen we dit voor veel verschillende merken zoals T-Mobile, LG Electronics, Lassie en nog veel meer. Als bureau bieden we jou:

 • Een uitdagende functie in een creatieve werkomgeving.
 • Een platte organisatie waarbij jouw mening telt
 • Een leuke en open werkomgeving
 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een toffe werkplek in de Houthavens, een lekkere lunch, regelmatig borrels (bij lekker weer op ons dakterras).
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training/opleiding om je skills verder te ontwikkelen

 

Over ACT.agency

Als ACTagency bieden we als een van de weinige, onafhankelijke bureaus van Nederland, een model voor advertising en content samen. In plaats van dat adverteerders een mix van bureaus moeten zoeken om een geïntegreerde campagne te ontwikkelen, vinden ze bij ACTagency alles in één huis. Onze werkwijze noemen we ACT.vertising en deze kenmerkt zich door de ervaring van een reclamebureau te mixen met de mentaliteit van een always-on contentbureau. Daarmee zorgen we voor een effectief, relevant en consistent merkverhaal over alle kanalen. Wij werken elke dag vol trots voor T-Mobile, LG Benelux, Lassie, Wereld Ouders, BaByliss, Tele2, Beter Bed, Denon en Nationale-Nederlanden.

Geïnteresseerd?

Ben jij onze nieuwe studio manager en heb je zin om een fijn team aan te sturen dat vol zit van ambitie? Solliciteer hier bij ACT agency en wie weet wordt jij onze nieuwe manager!

www.act.agency

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Designer

26-02-2024 | 09:37:00
ACT.agency is per direct op zoek naar een Senior Designer - Amsterdam

Schiphol kiest voor ACT.agency als contentbureau

16-01-2024 | 09:05:00
Het Amsterdamse bureau wordt de komende jaren verantwoordelijk voor de contentstrategie en ontwikkeling van content voor Schiphol Commercial

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Account Manager

15-01-2024 | 11:54:00
ACT.agency is per direct op zoek naar een Senior Account Manager

[Interview] Kiki Maaskant (ACT.Agency): Gek op pitches

27-11-2023 | 22:15:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event

Partnership achter merkoperatie Odido

07-09-2023 | 17:57:00
Zonder twijfel een van de grootste merkoperaties die de laatste jaren in ons land plaatsvond. Dat gebeurde in het geheim. Hoe krijg je dat voor elkaar?

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief