Marketing Report
[Vacatures] Alfred zoekt een Account Manager

[Vacatures] Alfred zoekt een Account Manager

Alfred  is per direct op zoek naar een:

Account Manager

Wij zijn Alfred. Het grootste kleine reclamebureau van Nederland. En we zijn op zoek naar een powerhouse van Account Manager. Een regelneef die van reclame houdt, drie stappen vooruitdenkt en zelf initiatief neemt. Een die zelfstandig en pro-actief traditionele en online campagnes kan managen.

Meer in detail

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het account, zowel voor klant als intern. Dagelijks heb je contact met de klant op operationeel niveau en je bent natuurlijk budgetverantwoordelijk. Als een pitbull bewaak je de uitvoering en voortgang van je projecten. Last but zeker not least, je bloed gaat sneller stromen van reclame. Het is voor jou vanzelfsprekend om op de hoogte te zijn van alle ins and outs met betrekking tot je opdrachtgever en je werk.

Als Alfredo werk je samen in een leuk en gedreven team waar een goede werksfeer zeer belangrijk is. Jouw aanstekelijke persoonlijkheid past dan ook feilloos binnen ons team. Ervaring met werken bij of met een reclamebureau is een pre, maar geen must. Uiteraard ben je wel klantgericht. 

Over Alfred

Bij Alfred maken we met zo’n 50 mensen reclamecampagnes voor grote merken als: Jumbo, Praxis, Amstel, Texels, Affligem, Calvé Pindakaas, Royal Club, Rivella, Allianz Direct, Simpel en SNS bank. Een belangrijk onderdeel van Alfred is Freddy, onze ‘makersclub’, waar we digitaal en activerend werk maken en (online) video produceren voor de klanten van Alfred. Ons motto is: Alfred houdt van Reclame. En dat zie je ook terug in onze cultuur: bij Alfred werken mensen die houden van reclame en die reclame maken waar mensen van houden.

Herken jij je in dit profiel en heb je zin in een (nieuwe) uitdaging? Stuur je CV naar vacatures@alfred.nl en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

www.alfred.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.