[Vacatures] Big Group Amsterdam zoekt een Content Creator

[Vacatures] Big Group Amsterdam zoekt een Content Creator

Big Group Amsterdam is per direct op zoek naar een:

Content Creator

Hallo, wij zijn big group amsterdam, een snelgroeiend creatief bureau, gebouwd en ingericht voor de wereld van vandaag. Zoals onze naam al doet vermoeden, de ideale plek voor een content creator met grote ambities, die na een paar jaar zich te blubber werken toe is aan een stap vooruit.

We werken voor klanten die willen vernieuwen en met betere verhalen van meer betekenis willen zijn. Onze creativiteit gemixt met technologie, data en 24/7 (minus 1 uur tijdsverschil) support van ons moederbedrijf in Londen maakt dat we elke keer weer in staat zijn om mensen te bewegen en merken te laten groeien.

We bieden jou de kans om mee te groeien en voor de mooiste merken ter wereld aan de slag te gaan. Je krijgt hierin veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar, eerlijk is eerlijk. We vragen ook wat van je. Aan jou de schone taak om praktisch, samenwerkend, gedreven en nieuwsgierig content te creëren die blijft hangen.

Voor onze klanten met de meest uiteenlopende vragen ga je volle bak op zoek naar creatieve oplossingen. Met flair verdedig je jouw ideeën en je stopt pas als alles klopt. Je werkt nauw samen met onze creatief directeur, je collega’s van de studio, en met ons social team en performance team.

Als je een ster bent in het gebruik van Adobe pakketten, een expert in videoproductie, en misschien zelfs al ervaring hebt als camjo, dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken namelijk niet zomaar iemand, maar iemand die video’s kan bewerken met zijn ogen dicht. Ben je klaar om met jouw visuele superkrachten de wereld te veroveren? Geweldig!

Hieronder vind je meer gedetailleerde informatie:

Wat we bieden:

  • Een uitdagende baan in een snelgroeiend bedrijf op een steenworp afstand van Centraal Station Amsterdam met uitzicht op het IJ
  • Toegang tot de big group academy voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Vervoersvoorzieningen (swapfiets of OV), gratis samen lunchen en ontspanningsopties via headspace.com
  • Salarisindicatie: tussen de 2.500 en 3.500 euro afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring
  • Een pensioenvoorziening bij The Brand New Day
  • EOT winstdelingsprogramma

Eind 2023 hebben de oprichters hun aandelen voor 80 procent overgedragen aan het personeel in een trust, dus eigenlijk is iedereen bij big een soort partner. We hebben dan ook een winstdelingsprogramma waar je na 6 maanden automatisch aan meedoet.

Interesse? Solliciteer hier.

www.big-group.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report TV] Bas Jongerling over de groei en verhuizing van Big Group Amsterdam

12-06-2024 | 08:00:00
Bas Jongerling, Creative Director bij Big Group Amsterdam, is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Bas Vlugt vertelt hij over de groei en verhuizing van Big Group Amsterdam 

[Dutch PR Awards 2024] Introductie van Touch Card

14-05-2024 | 12:08:00
De briefing was om een PR-waardige introductie te creëren die het innovatieve Mastercard betaalproduct Touch Card in Nederland introduceert

[Marketing Report Radio] Ge Key (Big Group): Wij geloven in gelijkwaardig aandeelhouderschap

29-02-2024 | 13:10:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Ge Key, Strategy Director bij Big Group. We spreken hem over the employee ownership trust binnen Big Group.

big group zet Podium Cadeaukaart op de kaart

23-01-2024 | 10:42:00
Podium Cadeaukaart heeft een transformatie ondergaan. Met een brandingscampagne door big group Amsterdam en een andere huisstijl is de identiteit van Podium Cadeaukaart versterkt.

[Vacatures] Big Group Amsterdam zoekt een Traffic en Operations Manager

16-01-2024 | 07:25:00
Big Group Amsterdam is per direct op zoek naar een Traffic en Operations Manager

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.