[Vacatures] big group zoekt een Junior DTP Designer

[Vacatures] big group zoekt een Junior DTP Designer

big group is per direct op zoek naar een:

Junior DTP Designer

Over ons

Hallo, wij zijn big group amsterdam. Een creatief bureau, gebouwd voor de wereld van vandaag en de geschikte partner voor merken met grootse plannen. Met een open blik, verbeeldingskracht en vindingrijkheid bekijken we de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals ze kunnen zijn. Groter denken dus. Een bescheiden team van 20 hechte en bevlogen collega’s op de gracht in Amsterdam, maar vergis je niet…. met 180 collega’s in Londen zijn we in staat tot grootse dingen.

Wij zijn er voor de merken die sneller willen bewegen in een voortdurend veranderende wereld. Voor merken die hun grenzen willen verruimen en met betere verhalen van meer betekenis willen zijn. Door onze creativiteit te combineren met technologie en data zijn we in staat om op het juiste moment én op de juiste plek onze verhalen tot leven te brengen en mensen te bewegen.

We bieden innovatieve oplossingen die beter aansluiten op de nieuwe digitale wereld en creëren unieke ervaringen waarmee merken zich positief kunnen onderscheiden. Het verhaal bepaalt welke kanalen we gebruiken. Je komt ons werk dan ook overal tegen.

Onze klanten variëren van grote internationale merken als Mastercard en Samsung tot startups. We werken voor de Forest Stewardship Council, Centrum Hout en Fedustria om een bijdrage te leveren aan het redden van de planeet. We willen bij deze bedrijven overbrengen dat er meer met hout gebouwd kan worden en we willen de misvattingen rondom hout aanpakken. Bij Gulf Green Energy proberen we een duurzame energiepropositie in de markt te zetten. Voor Mastercard zijn we druk op social, werken we samen met Disney en hebben we een actieve rol tijdens Pride. Samsung ondersteunen we bij de lancering van nieuwe producten en we werken samen aan enkele leuke nieuwe digitale oplossingen. Ohja…. En er komt binnenkort nog een hele leuke nieuwe klant bij maar dat vertellen we je pas als we in gesprek zijn met elkaar…ssssttt.

De vooedelen

  • Een superleuke en diverse baan bij een snelgroeiend bedrijf in een oude bakkerij in hartje Amsterdam op de Keizersgracht.
  • We hebben de big group academy met learn en shares waar je je huidige kennis kunt verdiepen, kennis kunt verbreden of wellicht een keer iets heel anders kunt volgen en een nieuw talent ontdekken. Maandelijks vrij aan deel te nemen!
  • Een Swapfiets (als je wat verder woont een elektrische) of een OV-pas om naar het werk te komen.
  • Een bijdrage om lekker te sporten met Classpass.
  • Gezellige en lekkere (gratis) lunches samen.
  • Diverse uitjes per jaar.
  • Salaris tussen de 2.000 en 2.300 euro per maand afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau.
  • We houden ervan om succes te delen dus na 6 maanden doe je automatisch mee in het big group winstdelingsprogramma. Laten we samen succes gaan boeken!

 

De rol:

Hoe ziet je rol als DTP Designer eruit? 

Hongerig om meer te leren en je kennis en ervaring uit te breiden? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Je begrijpt dat content op ieder kanaal totaal anders werkt en vind het leuk om hier meer van af te weten. Uiteraard ben en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied (content marketing/social media/VR/AR/enz).

Met wie ga je werken? 

De lijnen zijn kort dus je werkt direct met de studiomanager en de creatieve directie. We houden van collega’s die verantwoordelijkheid willen en durven nemen en hebben een ondernemerscultuur waar fouten maken part of the game is. Zolang we er maar van leren en niet dezelfde fouten nogmaals maken.

Een internationale focus door zowel internationale klanten als 180 Engelse collega’s in Londen. Een gezellig team van 20 personen inmiddels (3,5 jaar geleden nog 5…) die, al zeggen we het zelf, best wel van gezelligheid houden. We houden van ons vak, werken hard maar doen zeer regelmatig ook gezellige dingen met elkaar.

Over jou

Ben jij een snelle denker met een ‘make it happen’ mentaliteit die kan lezen en schrijven met het Adobe cc pakket. Lees dan verder. Maakt het jou niet uit of het gaat om een online of offline doorvertaling of uitwerking. Werk je netjes en gestructureerd en lijkt het je leuk om een diversiteit aan klussen te doen. Dan komen we graag met jou in contact.

Je hebt 1 à 2 jaar aantoonbare ervaring en dit kan in een baan, hobby of nevenactiviteit zijn. Een leuke stage of opdrachten tijdens een studie zien we ook als werkervaring dus kom je net van school twijfel niet om te reageren.

Wel belangrijk dat je met werkdruk en dynamiek kunt omgaan en eigenlijk vind je dit ook wel leuk. Een goed oog voor detail is belangrijk. Je kunt je werk goed organiseren en weet wanneer je aan de bel moet trekken, omdat je ergens op vastloopt. Er is altijd iemand die je verder kan helpen namelijk. Je behoudt wel het overzicht en je bent een teamspeler.

Wij zijn altijd op zoek naar potentieel nieuw talent. Als je denkt dat je in ons groeiende bureau zou passen, stuur dan een kopie van je cv samen met een begeleidende e-mail naar info@big-amsterdam.nl of solliciteer hier. We zullen je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte functie beschikbaar is of komt. 

www.big-group.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.