[Vacatures] big group zoekt een Project Manager/Producer Digital Marketing

[Vacatures] big group zoekt een Project Manager/Producer Digital Marketing

big group is per direct op zoek naar een:

Project Manager/Producer Digital Marketing

Over ons

Hallo, wij zijn big group amsterdam. Een creatief bureau, gebouwd voor de wereld van vandaag en de geschikte partner voor merken met grootse plannen. Met een open blik, verbeeldingskracht en vindingrijkheid bekijken we de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals ze kunnen zijn. Groter denken dus. Een bescheiden team van 20 hechte en bevlogen collega’s op de gracht in Amsterdam, maar vergis je niet…. met 180 collega’s in Londen zijn we in staat tot grootse dingen.

Wij zijn er voor de merken die sneller willen bewegen in een voortdurend veranderende wereld. Voor merken die hun grenzen willen verruimen en met betere verhalen van meer betekenis willen zijn. Door onze creativiteit te combineren met technologie en data zijn we in staat om op het juiste moment én op de juiste plek onze verhalen tot leven te brengen en mensen te bewegen.

We bieden innovatieve oplossingen die beter aansluiten op de nieuwe digitale wereld en creëren unieke ervaringen waarmee merken zich positief kunnen onderscheiden. Het verhaal bepaalt welke kanalen we gebruiken. Je komt ons werk dan ook overal tegen.

Met wie ga je werken

We houden van collega’s die verantwoordelijkheid willen en durven nemen. Ook hebben ze een ondernemerscultuur waar fouten maken part of the game is. Zolang we er maar van leren en niet dezelfde fouten nogmaals maken.

Een internationale focus door zowel internationale klanten als 180 Engelse collega’s in Londen.

Een gezellig team van 20 personen inmiddels (3,5 jaar geleden nog 5…) die, al zeggen we het zelf, best wel van gezelligheid houden. We houden van ons vak, werken hard maar doen zeer regelmatig ook wat gezellige dingen met elkaar.

Onze klanten variëren van grote internationale merken als Mastercard en Samsung tot startups. We werken voor de Forest Stewardship Council, Centrum Hout en Fedustria om een bijdrage te leveren aan het redden van de planeet. We willen bij deze bedrijven overbrengen dat er meer met hout gebouwd kan worden en we willen de misvattingen rondom hout aanpakken. Bij Gulf Green Energy proberen we een duurzame energiepropositie in de markt te zetten. Voor Mastercard zijn we druk op social, werken we samen met Disney en hebben we een actieve rol tijdens Pride. Samsung ondersteunen we bij de lancering van nieuwe producten en we werken samen aan enkele leuke nieuwe digitale oplossingen. Ohja…. En er komt binnenkort nog een hele leuke nieuwe klant bij maar dat vertellen we je pas als we in gesprek zijn met elkaar…ssssttt.

De rol

We zoeken een sterke projectmanager/producer. We zijn op zoek naar iemand die goed is met klantcontact en die samen met klanten vragen en projecten helder weet te krijgen. Dit weet je vervolgens goed intern uit te zetten bij zowel interne teams, freelancers of wellicht een partner op een ander deelterrein.

Jij bepaalt wat er nodig is voor productie en houdt overzicht over het gehele project. Je onderhoudt dagelijks contact met je interne team, opdrachtgevers en externe partners. We geloven niet meer in een account gedreven organisatie maar denken dat klanten liever met de specialist of degene die het gaat regelen aan tafel zit. Met jou dus.

Samen met de eindverantwoordelijke voor de klant haal je briefings op, manage je begrotingen en monitor je deadlines. Je zet zelfstandig productieplannen op, begrotingen en bewaakt deadlines en kwaliteit. In samenwerking met de klant, creatie en je collega’s inspireer je de klant om het ondenkbare mogelijk te maken en waar mogelijk zijn/haar doelstellingen te overtreffen. We zijn een horizontale organisatie dus je werkt rechtstreeks met de partners, creatieve directie en strateeg.

Je bent niet snel tevreden en weet op een leuke manier het maximale uit een project te halen zonder de initiële doelstellingen uit het oog te verliezen.

Je springt moeiteloos van een duurzaam ecologische campagne naar een lancering van viltstiften of groene energie. Je kan social projecten managen, maar draait ook je hand niet om voor een videoproductie of een web/app ontwikkeling.

Je hebt inhoudelijke kennis en ervaring met bijvoorbeeld AV-producties, animaties, campagnewebsites, assets en digital design.

Aan diversiteit zal het niet liggen dus verwacht niet snel dezelfde activiteiten en verveling. Op het snijvlak van klant, projectmanagement, strategie en creatie excelleer je. Er is altijd back-up en hulp maar eerlijk is eerlijk, je moet een hoop zelf fixen. Je hebt 5 jaar ervaring als producer en/of projectmanager bij een bureau waar je ook externe partners aanstuurde. Je bent ook gewend te werken met specificaties van verschillende mediatypen en je weet hoe je de aanlevering van campagne assets organiseert.

Kortom, je bent een ijzersterke projectmanager, weet je goed in het Engels en Nederlands uit te drukken (zowel schriftelijk als mondeling) en houdt ervan on in een team te werken.

De vooedelen

  • Een superleuke en diverse baan bij een snelgroeiend bedrijf in een oude bakkerij in hartje Amsterdam op de Keizersgracht.
  • We hebben de big group academy met learn en shares waar je je huidige kennis kunt verdiepen, kennis kunt verbreden of wellicht een keer iets heel anders kunt volgen en een nieuw talent ontdekken. Maandelijks vrij aan deel te nemen!
  • Een Swapfiets (als je wat verder woont een elektrische) of een OV-pas om naar het werk te komen.
  • Een bijdrage om lekker te sporten met Classpass.
  • Gezellige en lekkere (gratis) lunches samen.
  • Diverse uitjes per jaar.
  • We houden ervan om succes te delen dus na 6 maanden doe je automatisch mee in het big group winstdelingsprogramma. Laten we samen succes gaan boeken!
  • En last but not least, een competitief salaris waar jij blij van wordt en dat ook gerelateerd is aan je ervaring en wat wij denken dat je kunt bijdragen aan onze gezamenlijke toekomst.

 

Wij zijn altijd op zoek naar potentieel nieuw talent. Als je denkt dat je in ons groeiende bureau zou passen, stuur dan een kopie van je cv samen met een begeleidende e-mail naar info@big-amsterdam.nl of solliciteer hier. We zullen je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte functie beschikbaar is of komt. 

www.big-group.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.