Marketing Report
[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Copywriter vacatures

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Copywriter

Blauw Gras is per direct op zoek naar een:

Creative Copywriter

Is jouw hobby scrollen en wil je daar je werk van maken? Geef je duim dan even rust. Welkom! We zullen ons even voorstellen: wij zijn Blauw Gras, de social-first agency die het speelveld op scherp zet.

Wij zoeken een nieuw creatief brein als toevoeging aan ons team. Een ware woordkunstenaar, conceptueel denker en maker. Iemand die kritisch is en samen met ons voor het beste gaat. Als Creative copywriter ben jij essentieel voor het creëren van top-notch social en digital content.

Content (tekst, foto & video) die échte impact heeft, perfect afgestemd op de leefwereld van de doelgroep op verschillende platformen, zoals Instagram, Snapchat, TikTok en Threads. Je werkt binnen een creatief team, af en toe in een (wisselend) duo, maar je bent ook in staat om individueel (short) copy en beeld te bedenken en produceren. Krijg je al zin om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Blauw Gras is de social-first agency met oog voor cultuur. Wij zetten het social speelveld op z’n kop met vernieuwende concepten en campagnes. Dat is hoe wij grote merken nóg groter maken. Dit is Blauw Gras:

  • Oog voor cultuur. Wij houden elke dag de nieuwste social trends in de gaten. Op content niveau, maar ook de comments. We weten wat er speelt waardoor we campagnes en concepten maken waar mensen écht naar willen kijken. Geen tonedeaf content dus.
  • Enjoy the game. Hier gaan we elke dag met plezier aan de slag. We inspireren elkaar en zorgen ervoor dat iedereen voldaan de laptop weer dichtklapt. Maar daar eindigt het verhaal niet. Wij vieren onze overwinningen groots. Daarom vind je ons vaak juichend in onze eigen bar.
  • Gedreven door groei. Gepassioneerd laten we merken groeien met de kracht van social, maar we hebben ook focus voor persoonlijke groei. Daarom is ons team zo ingericht zodat je het meeste uit jezelf kan halen. Wij helpen je te zijn wie je wilt zijn en maken in de tussentijd ijzersterk werk.

Wie ben jij?

Je bent een gepassioneerde copy professional met minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je spreekt de (TikTok) taal van Gen Z, maar schudt ook Facebook inhakers uit je toetsenbord. Platformen als Instagram, Snapchat en TikTok ken je als geen ander. Daarnaast weet je wat er speelt op het gebied van AI en andere nieuwe innovaties. Je denkt in formats en weet dit helder te verwoorden in presentatiedecks. Als echte merkdenker heb je een scherp gevoel voor merkstrategie en -verhalen en weet je te connecten met de doelgroep.

Wat we bieden

Blauw Gras is gevestigd binnen Club Ace in Amsterdam. Een toffe werkomgeving met een schitterend uitzicht op de Houthavens, en fantastische lunch en koffie. We zijn een gezellig, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Er is ruimte voor groei, ontwikkeling, initiatief en pro-activiteit. Mensen met skills kunnen snel impact maken. Op kantoor staat de muziek altijd aan, dus je hebt absoluut inspraak op onze Spotify-lijst. We bieden o.a. remote werken, thuiswerken, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en aanvullend geboorteverlof aan.

Ben jij klaar voor de Champions league van het social speelveld? Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst? Laat het ons dan vooral weten via de 'solliciteer nu' knop. Zo. Nu mag je weer verder met scrollen.

Ben jij klaar voor de Champions league van het social speelveld? Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst?Solliciteer hier.

www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

ACE bureaus Blauw Gras en IM Lounge ontwikkelen internationale campagne voor Daelmans Stroopwafels

10-04-2024 | 11:10:00
De merkcampagne ging vorig jaar van start na de gewonnen pitch van Blauw Gras en IM Lounge. Deze wordt in een jaarcampagne voortgezet

Dan Verhoeven Creative Director Somention

18-01-2024 | 11:16:00
Dan Verhoeven is benoemd tot Creative Director bij Somention en zal samen met Executive Creative Director Vivian Kowalski de social frontrunner positie van Somention verder vormgeven

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

[Interview] Erik Wiese (La Masia): eens ondernemers, altijd ondernemers om anderen te laten groeien

22-08-2023 | 13:10:00
Erjon Tuenter en Erik Wiese, de oprichters van Blauw Gras, hebben met La Masia een bedrijf opgericht dat founders en managementteams wil coachen. We spreken Erik Wiese hierover

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Video Producer

07-08-2023 | 10:04:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Video Producer

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief