[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

Blauw Gras is per direct op zoek naar een:

Creative Director 

Is jouw hobby scrollen en wil je daar je werk van maken? Geef je duim dan even rust. Welkom! We zullen ons even voorstellen: wij zijn Blauw Gras, de social-first agency die het speelveld op scherp zet.

We zijn op zoek naar een social gedreven Creative Director met aantoonbare werkervaring, people skills en liefde voor creativiteit, social media, innovatie en teamwork. In deze uitdagende rol geef je leiding aan ons talentvolle creatieve team en creëer je een omgeving waarin onze kernwaarden tot hun recht komen. Je begeleidt teamleden in hun professionele ontwikkeling en draagt bij aan een positieve werksfeer waar iedereen in hun kracht staat.

Onze ideale kandidaat heeft een sterke visie op social & campagnes, heeft een uitgesproken creatief gedachtegoed en is op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wanneer nodig steek je zelf ook af en toe je handen uit de mouwen. Daarnaast heb je de ambitie om op pitches te werken en awardwinnend werk te maken voor nieuwe en bestaande klanten.

Weet je een team te voeden met de juiste energie en heb je een proactieve mindset? Episch! Lees verder! 

Wie zijn wij?

Blauw Gras is de social-first agency met oog voor cultuur. Wij zetten het social speelveld op z’n kop met vernieuwende concepten en campagnes. Dat is hoe wij grote merken nóg groter maken. Dit is Blauw Gras:

 • Oog voor cultuur. Wij houden elke dag de nieuwste social trends in de gaten. Op content niveau, maar ook de comments. We weten wat er speelt waardoor we campagnes en concepten maken waar mensen écht naar willen kijken. Geen tonedeaf content dus.
 • Enjoy the game. Hier gaan we elke dag met plezier aan de slag. We inspireren elkaar en zorgen ervoor dat iedereen voldaan de laptop weer sluit. Maar daar eindigt het verhaal niet. Wij vieren hier onze overwinningen groots. Daarom vind je ons vaak juichend in onze eigen bar.
 • Gedreven door groei. Gepassioneerd laten we merken groeien met de kracht van Socials, maar we hebben ook focus voor persoonlijke groei. Daarom is ons team zo ingericht zodat je het meeste uit jezelf kan halen. Wij helpen je te zijn wie je wilt zijn en maken in de tussentijd ijzersterk werk.

 

Wie ben jij?

 • Communicatief vaardig persoon die zijn/haar/diens zaakjes op orde heeft;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Een bewezen trackrecord op social;
 • Relevante bureau-ervaring als Creative Lead/Director;
 • Ambitie om een creatief team te managen met een goede dosis aan people skills;
 • Het vermogen om problemen op te lossen, waarbij pro-activiteit, vertrouwen op intuïtie en de juiste kennis belangrijk zijn;
 • Heldere visie en weet hoe deze gedeeld moet worden zodat inzichten worden gehoord;
 • Een voorloper die nieuwste trends in technologie, cultuur en andere relevante domeinen op de voet volgt en zowel klanten als collega’s inspireert;
 • Een gezellige enthousiaste collega, eigenwijs, maar altijd onderbouwd.

 

Wat we bieden

Blauw Gras is gevestigd binnen Club Ace in Amsterdam. Een toffe werkomgeving met een schitterend uitzicht op de Houthavens, en fantastische lunch en koffie. We zijn een gezellig, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Er is ruimte voor groei, ontwikkeling, initiatief en pro-activiteit. Mensen met skills kunnen snel impact maken. Op kantoor staat de muziek altijd aan, dus je hebt absoluut inspraak op onze Spotify-lijst. We bieden o.a. 32-40 uur dienstverband, remote werken, thuiswerken, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en aanvullend geboorteverlof aan.

Ben jij klaar voor de Champions league van het social speelveld? Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst?Solliciteer hier.

www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

TBWA\NEBOKO ontwikkelt zomercampagne voor McDonald’s

06-06-2024 | 12:33:00
De film toont Nederland tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal, waarbij de lege straten een speelveld vormen voor niet-sportliefhebbers

ACE bureaus Blauw Gras en IM Lounge ontwikkelen internationale campagne voor Daelmans Stroopwafels

10-04-2024 | 11:10:00
De merkcampagne ging vorig jaar van start na de gewonnen pitch van Blauw Gras en IM Lounge. Deze wordt in een jaarcampagne voortgezet

Dan Verhoeven Creative Director Somention

18-01-2024 | 11:16:00
Dan Verhoeven is benoemd tot Creative Director bij Somention en zal samen met Executive Creative Director Vivian Kowalski de social frontrunner positie van Somention verder vormgeven

[Interview] Erik Wiese (La Masia): eens ondernemers, altijd ondernemers om anderen te laten groeien

22-08-2023 | 13:10:00
Erjon Tuenter en Erik Wiese, de oprichters van Blauw Gras, hebben met La Masia een bedrijf opgericht dat founders en managementteams wil coachen. We spreken Erik Wiese hierover

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.