Marketing Report
[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Strateeg vacatures

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Strateeg

Blauw Gras is per direct op zoek naar een:

Strateeg

Is jouw hobby scrollen en wil je daar je werk van maken? Geef je duim dan even rust. Welkom! We zullen ons even voorstellen: wij zijn Blauw Gras, de social-first agency die het speelveld op scherp zet.

We zoeken een Strateeg! Creatief werk met impact ontstaat vanuit een perfecte strategie, zowel op campagneniveau als over een geheel jaar. Jij bemoeit je maar al te graag met dit belangrijke denkwerk! Denken vanuit funnels en frameworks zit in je natuur, waarbij structuur en feitelijke onderbouwing essentieel zijn.

Je bezit een verfijnd gevoel voor diverse merken, doelgroepen en (social/digital) kanalen. Tijdens de executie van de strategie hou je doorlopend vinger aan de pols of de uitgezette koers klopt of dat moet worden bijgestuurd. De eventueel bijbehorende deep dive in data ligt je goed. Klanten overtuig je tijdens presentaties met een gezonde dosis passie en enthousiasme.

Wie zijn wij?

Blauw Gras is de social-first agency met oog voor cultuur. Wij zetten het social speelveld op z’n kop met vernieuwende concepten en campagnes. Dat is hoe wij grote merken nóg groter maken. Dit is Blauw Gras:

  • Oog voor cultuur. Wij houden elke dag de nieuwste social trends in de gaten. Op content niveau, maar ook de comments. We weten wat er speelt waardoor we campagnes en concepten maken waar mensen écht naar willen kijken. Geen tonedeaf content dus.
  • Enjoy the game. Hier gaan we elke dag met plezier aan de slag. We inspireren elkaar en zorgen ervoor dat iedereen voldaan de laptop weer dichtklapt. Maar daar eindigt het verhaal niet. Wij vieren onze overwinningen groots. Daarom vind je ons vaak juichend in onze eigen bar.
  • Gedreven door groei. Gepassioneerd laten we merken groeien met de kracht van social, maar we hebben ook focus voor persoonlijke groei. Daarom is ons team zo ingericht zodat je het meeste uit jezelf kan halen. Wij helpen je te zijn wie je wilt zijn en maken in de tussentijd ijzersterk werk.

Wie ben jij?

Je bent een communicatieve topper met je zaakjes goed op orde. Met ongeveer 5 jaar relevante (bureau)ervaring als digital/social strateeg heb je een bewezen track record opgebouwd. Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal vlekkeloos en met een vleugje humor. Als Strateeg heb je veel gevoel voor diverse merken, doelgroepen en kanalen, en bent sterk social georiënteerd. Presenteren? Geen probleem! Keynote is jouw speeltuin. Als een ware vooroploper volg je de ontwikkelingen op de voet en ben je niet bang om data te gebruiken om beslissingen te onderbouwen. Je collega's beschrijven je als een gezellige en enthousiaste teamspeler, soms eigenwijs, maar altijd met een solide basis.

Wat we bieden

Blauw Gras is gevestigd binnen Club Ace in Amsterdam. Een toffe werkomgeving met een schitterend uitzicht op de Houthavens, en fantastische lunch en koffie. We zijn een gezellig, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Er is ruimte voor groei, ontwikkeling, initiatief en pro-activiteit. Mensen met skills kunnen snel impact maken. Op kantoor staat de muziek altijd aan, dus je hebt absoluut inspraak op onze Spotify-lijst. We bieden o.a. remote werken, thuiswerken, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en aanvullend geboorteverlof aan.

Ben jij klaar voor de Champions league van het social speelveld? Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst? Laat het ons dan vooral weten via de 'solliciteer nu' knop. Zo. Nu mag je weer verder met scrollen.

Ben jij klaar voor de Champions league van het social speelveld? Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst?Solliciteer hier.

www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

ACE bureaus Blauw Gras en IM Lounge ontwikkelen internationale campagne voor Daelmans Stroopwafels

10-04-2024 | 11:10:00
De merkcampagne ging vorig jaar van start na de gewonnen pitch van Blauw Gras en IM Lounge. Deze wordt in een jaarcampagne voortgezet

Dan Verhoeven Creative Director Somention

18-01-2024 | 11:16:00
Dan Verhoeven is benoemd tot Creative Director bij Somention en zal samen met Executive Creative Director Vivian Kowalski de social frontrunner positie van Somention verder vormgeven

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

[Interview] Erik Wiese (La Masia): eens ondernemers, altijd ondernemers om anderen te laten groeien

22-08-2023 | 13:10:00
Erjon Tuenter en Erik Wiese, de oprichters van Blauw Gras, hebben met La Masia een bedrijf opgericht dat founders en managementteams wil coachen. We spreken Erik Wiese hierover

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Video Producer

07-08-2023 | 10:04:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Video Producer

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief