[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Video Producer

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Video Producer

Blauw Gras is per direct op zoek naar een:

Video Producer

Is jouw hobby scrollen en wil je daar je werk van maken? Geef je duim dan even rust. Welkom! We zullen ons even voorstellen: wij zijn Blauw Gras, de social-first agency die het speelveld op scherp zet.

Blauw Gras is op zoek naar een medior Video Producer! Een ware regelaar die meeloopt in het complete proces van briefings, budgettering, planning, pre-productie, tot oplevering. Je ownt complete producties en krijgt een kick als het lukt om alles tot in de puntjes te regelen. Een kritische blik en het besef dat hoogwaardige kwaliteit de standaard is, zit in je natuur. Je bent een echte teamplayer en gaat geen uitdaging uit de weg. Snelle, grote, kleine, technische of hele gecompliceerde producties, elk project krijgt van jou de aandacht die het verdient. Je helpt samen met de Head of Production de junior producers en stagiaires verder met hun skills.

Tijdens de opstart van een productie werk je gemakkelijk (en gezellig) in teamverband en na de start van de pre-productie kan jij zelfstandig aan de slag met allerlei soorten producties voor Blauw Gras, maar ook voor de diverse Labels van Ace. Je zorgt dat het maximale uit elk project wordt gehaald en zorgt ervoor dat op set zowel de klant, crew als cast tevreden is. Tot slot weet jij altijd met volle energie het post-proces te begeleiden tot het gewenste eindresultaat is aangeleverd. 

 Weet je een team te voeden met de juiste energie en heb je een proactieve minste? Episch! Lees verder!

Blauw Gras is an Ace agency. Onderdeel van Ace.

Wie zijn wij?

Blauw Gras is de social-first agency met oog voor cultuur. Wij zetten het social speelveld op z’n kop met vernieuwende concepten en campagnes. Dat is hoe wij grote merken nóg groter maken. Dit is Blauw Gras:

  • Oog voor cultuur. Wij houden elke dag de nieuwste social trends in de gaten. Op content niveau, maar ook de comments. We weten wat er speelt waardoor we campagnes en concepten maken waar mensen écht naar willen kijken. Geen tonedeaf content dus.
  • Enjoy the game. Hier gaan we elke dag met plezier aan de slag. We inspireren elkaar en zorgen ervoor dat iedereen voldaan de laptop weer sluit. Maar daar eindigt het verhaal niet. Wij vieren hier onze overwinningen groots. Daarom vind je ons vaak juichend in onze eigen bar.
  • Gedreven door groei. Gepassioneerd laten we merken groeien met de kracht van Socials, maar we hebben ook focus voor persoonlijke groei. Daarom is ons team zo ingericht zodat je het meeste uit jezelf kan halen. Wij helpen je te zijn wie je wilt zijn en maken in de tussentijd ijzersterk werk.

 

Wie ben jij?

Als Video Producer bij Blauw Gras heb je affiniteit met social media. Je wordt enthousiast van de nieuwste ontwikkelingen en trends, en weet jouw collega's en klanten hierop te inspireren. Als regelaar in hart en nieren ben je organisatorisch sterk met een proactieve en gedetailleerde werkmethode. Met een vooruitziende blik own jij je producties en je weet evt. uitdagingen tijdig te vlaggen, en waar nodig ook op te lossen. En je draait je handen niet om voor begrotingen en planningen. Qua ervaring zoeken we iemand met 3-5 jaar bureau-ervaring.

Wat we bieden

Blauw Gras is gevestigd binnen Club Ace in Amsterdam. Een toffe werkomgeving met een schitterend uitzicht op de Houthavens, en fantastische lunch en koffie van onze barista. We zijn een gezellig, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Er is ruimte voor groei, ontwikkeling, initiatief en pro-activiteit. Mensen met skills kunnen snel impact maken. Op kantoor staat de muziek altijd aan, dus je hebt absoluut inspraak op onze Spotify-lijst. We bieden o.a. remote werken, gedeeltelijk thuiswerken, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en aanvullend geboorteverlof aan.

Ben jij klaar voor de Champions League van het social speelveld? Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst? Solliciteer hier.

www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

ACE bureaus Blauw Gras en IM Lounge ontwikkelen internationale campagne voor Daelmans Stroopwafels

10-04-2024 | 11:10:00
De merkcampagne ging vorig jaar van start na de gewonnen pitch van Blauw Gras en IM Lounge. Deze wordt in een jaarcampagne voortgezet

Dan Verhoeven Creative Director Somention

18-01-2024 | 11:16:00
Dan Verhoeven is benoemd tot Creative Director bij Somention en zal samen met Executive Creative Director Vivian Kowalski de social frontrunner positie van Somention verder vormgeven

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

[Interview] Erik Wiese (La Masia): eens ondernemers, altijd ondernemers om anderen te laten groeien

22-08-2023 | 13:10:00
Erjon Tuenter en Erik Wiese, de oprichters van Blauw Gras, hebben met La Masia een bedrijf opgericht dat founders en managementteams wil coachen. We spreken Erik Wiese hierover

[TikTok Today] Barbie filter, Ninja creami, Photoshop AI

17-07-2023 | 10:18:00
Blauw Gras maakt samen met Marketing Report een maandelijks item over TikTok: TikTok Today. Gen Z-creatives en TikTok-adepten Thom Knobel en Mauran Verniers nemen daarin marketeers mee in dit medium. Met daarin de laatste trends op het platform, gefilmd in een TikTok-format van 3 minuten

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.