Marketing Report
[Vacatures] Born05 zoekt een Senior digital designer vacatures

[Vacatures] Born05 zoekt een Senior digital designer

Born05 is per direct op zoek naar een:

Senior digital designer

Als designer ben je leip van design en heb je een grote liefde voor all things digital. Jij weet hoe je elegante functionaliteiten en esthetiek samen laat komen in je ontwerpen. Je wordt opgenomen in ons veelbekroonde design-team dat je met open armen ontvangt.

Samen met collega-designers en altijd in nauwe samenwerking met developers en andere creatieven werk je aan uiteenlopende digital branding-trajecten en product designs voor toonaangevende merken in Nederland en daarbuiten.

Over jou

Wij zijn erg nieuwsgierig naar je, wanneer je jezelf herkent in de woorden die je net hebt gelezen. En je enigszins voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt ruime ervaring als digital designer bij een creatief bureau (+5 jaar)
  • Je hebt doorzettingsvermogen. Het maken van het beste werk kost tijd en vereist volharding. Jij hebt de energie en de intrinsieke motivatie om een project op te zetten én volledig af te ronden
  • Je kunt jouw design tot leven brengen en je kent zelf de basisbeginselen van motion design
  • Je werkt georganiseerd en gestructureerd en kunt je designs opleveren op een dusdanige manier dat andere teamleden het weer verder kunnen brengen
  • Je bent bekend met designsystemen en UX-patterns en je bent gretig om te experimenteren met nieuwe manieren om gebruikers met jouw ontwerpen te laten interacteren

Over Born05

Born05 is een digital-first branding agency. Wij geloven in digitale merkcommunicatie die ertoe doet. Ons werk omvat brand design, storytelling en brand experiences.

Wij verbinden merken en mensen op de belangrijkste contactmomenten in hun samenzijn. En doen dat niet voor de korte, maar voor de lange termijn. Wij combineren strategie, creativiteit en technologie om betekenisvolle oplossingen te ontwikkelen die merken en mensen verder brengen.

We zijn eigentijds. Dat wil zeggen: ervaren én van nu. We kunnen goed samenwerken. Onderling, met klanten, maar ook met andere bureaus en specialisten. We staan aan de basis van Ace, een bijzondere family of agencies die impact maakt door merken te helpen echt verbonden te zijn met de mensen voor wie zij bestaan.

Born05 werkt voor prachtige merken zoals Radio 538, ASN Bank, Greenchoice, Porsche en Videoland en een groot aantal veelbelovende start- en scale-ups.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior digital designer? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier.

www.born05.com
www.thisisace.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.