Marketing Report
[Vacatures] Clear Channel zoekt een Development Support vacatures

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Development Support

Clear Channel is per direct op zoek naar een:

Development Support

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt 50 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren ruim 1.600 digitale en 16.000 niet digitale reclamedisplays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Development Support vanwege het vertrek van een medewerker. Je bent de spil van de afdeling Development en een kei in de ondersteuning en samenwerking in het team. Het MS Office-pakket kent geen geheimen voor je zodat je goed in staat bent om alle administratie goed te verwerken.

Wat ga je doen?

De afdeling Development is altijd in ontwikkeling. We zoeken een organisatietalent die een actieve rol speelt in de voorbereiding en het uitvoeren/coördineren van aanbestedingen en concessies. Daar komt bij dat het bijhouden van planningen van de tenders, secuur en kritisch indienen van alle documenten van groot belang is. Daarnaast zijn er veel administratieve taken zoals het verwerken van mutaties van de verschillende assets in het informatiesysteem, het behandelen van in- en uitgaande (digitale) correspondentie, het verwerken van (nieuwe) contracten en financiële verplichtingen in het informatiesysteem m.b.t. gemeenten, scholen en parkeergarages.

Jij bent verantwoordelijk voor het doorbelasten, het berekenen van de indexaties het maken van vergoedingenoverzicht aan de hand van het aantal actieve objecten. Je houdt ervan om overzicht te bewaren en zorgt ervoor dat alle data en wijzigingen tijdig verwerkt worden. Dit is soms even een flinke puzzel, en jij haalt voldoening uit het goed uitzoeken en overzichtelijk verwerken daarvan. Het controleren van facturen en overzichten maken m.b.t. winstgevendheid behoort ook tot jouw taken. Je vindt het leuk om contacten zowel intern als extern goed te onderhouden. Deze rol is zeer gevarieerd; geen dag is hetzelfde!

Het development team

Het Developmentteam bestaat uit een Head of Development, 3 Concessie Managers en een Sustainability Manager. Dit team houdt zich bezig met de inkoop van reclamecontracten bij o.a. gemeentes, parkeergarages en scholen en het volledige tenderproces oftewel de procedure bij aanbestedingen waarbij verschillende partijen middels het indienen van een inschrijving en offerte de aanbesteding trachten te winnen om uiteindelijk de opdracht te mogen uitvoeren. Er is een nauwe samenwerking met de afdeling Operations die gaan over het plaatsen en beheer van onze objecten.

Dit verwachten we van jou

 • Je hebt een administratieve/secretariële achtergrond en al een aantal jaar werkervaring in administratieve of financiële functie
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse spreekvaardigheid is ook goed
 • Je bent accuraat, resultaatgericht, communiceert makkelijk en neemt het initiatief als het nodig is
 • Je bent analytisch en hebt affiniteit met financiën
 • Je bent bekend met MS Officepakket
 • Een commerciële instelling mag niet ontbreken

 

What's in it for you?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop en een telefoon
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en fruit voor de dagelijkse vitamientjes op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

Bring you, shape us

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over deze functie? Bel dan even: 085 – 017 00 70. Vragen? Neem direct contact op Bel ons: +31 (0)85 017 00 70 of Mail ons: vragen@clearchannel.nl.

www.clearchannel.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.