[Vacatures] Clear Channel zoekt een Junior Controller

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Junior Controller

Clear Channel is per direct op zoek naar een:

Junior Controller

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt 65 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren bijna 500 digitale en 18.000 niet digitale displays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

Over de functie

Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een Junior Controller die ons Finance team komt versterken. Je bent de spil van de afdeling Finance en een kei in de ondersteuning en samenwerking binnen het team. Daarnaast heb je veel contact met de andere afdelingen. Hierdoor krijg je veel kansen om jezelf te ontwikkelen en je leert de organisatie van binnen en van buiten kennen.

Wat ja je doen?

In deze rol ben je betrokken bij zowel financial control als business control activiteiten. Er zijn veel verschillende activiteiten die je kan oppakken en in het begin is een belangrijke prioriteit om ons contractbeheer een upgrade te geven. Daarbij doelen we op het beheer van de exploitatiecontracten van onze displays in heel Nederland. Onderdeel van contractbeheer is, onder andere:

 • Registreren van nieuwe contracten
 • Onderhouden en muteren van contracten
 • Factuurcontrole op de contractuele afspraken
 • Contact onderhouden met interne en externe partijen

 

Hiernaast zal je betrokken zijn bij andere processen, zoals wagenparkbeheer, facturatie, de maandafsluiting, administratie van leveranciers en klanten, de analyse van onze resultaten (van de kleinste details per display tot de grote getallen in de maandelijkse P&L) en nog veel meer. De rol geeft een compleet beeld van de organisatie en de business en stellen je in staat om betrokken te raken bij veel processen en met alle afdelingen samen te werken. Je zal de ruimte krijgen om zelf initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.

Het finance team

Het Finance team bestaat uit een Finance Director, een Controller, een senior BI Analyst, een junior BI Analyst, een Financial Assistant en een Facility Coordinator. Je zal direct aan de Finance Director rapporteren. Als volledig team zijn jullie verantwoordelijk voor de financiële rapportage van Clear Channel Nederland en jullie rapporteren ook naar ons Europees kantoor in de UK.

Dit verwachten we van jou

 • Je hebt een financiële studie gevolgd op HBO of WO niveau
 • Je hebt 1-4 jaar werkervaring in een accounting en/of controlling omgeving
 • Je hebt gedegen kennis van accounting principes
 • Je bent flexibel, hebt een brede interesse en een pragmatische manier van werken, met aandacht voor de belangrijke controlemechanismen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je bent accuraat, resultaatgericht, communiceert makkelijk en neemt het initiatief als het nodig is
 • Je bent analytisch

 

What's in it for you?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop en een telefoon
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en fruit voor de dagelijkse vitamientjes op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

Bring you, shape us

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV via werken@clearchannel.nl. Vragen? Neem direct contact op Bel ons: +31 (0)85 017 00 70 of Mail ons: vragen@clearchannel.nl.

www.clearchannel.nl
www.clearchanneleurope.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Digital Account Manager

07-06-2024 | 08:36:00
Clear Channel is per direct op zoek naar een Digital Account Manager

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Junior Fotograaf

27-05-2024 | 09:49:00
Clear Channel is per direct op zoek naar een Junior Fotograaf

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Clear Channel en CS Digital Media winnen buitenreclame concessie openbaar vervoer Rotterdam

25-02-2024 | 16:10:00
Clear Channel en CS Digital Media hebben het buitenreclame account van RET gewonnen. Het is een van de grootste buitenreclameconcessies in Nederland. De gunning loopt tot met 2030

[SWOT24] Raymond van Kasterop: door de boodschap aan te passen op doelgroep en locatie, is een campagne nog impactvoller

16-02-2024 | 13:16:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de buitenreclamebranche. Aan het woord is Raymond van Kasterop, Maning Director van Clear Channel

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.