Marketing Report
[Vacatures] DPG Media Masters zoekt een Sales Support Medewerker Special Interest Media - Hoofddorp vacatures

[Vacatures] DPG Media Masters zoekt een Sales Support Medewerker Special Interest Media - Hoofddorp

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Sales Support Medewerker Special Interest Media - Hoofddorp

Ben jij een kei in het oplossen van administratieve vraagstukken? Vind je het leuk om titelspecialisten te helpen hun werk goed uit te voeren? Werk jij graag gestructureerd, in teamverband en houd je van afwisseling in je takenpakket? Ben je analytisch en vind je het leuk om je collega’s van adviezen te voorzien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Voor het team Sales Support binnen DPG Special Interest Media zijn wij op zoek naar een extra teamspeler. Vanuit het Sales Support team van DPG Special Interest Media ondersteunen wij meerdere sales teams met titelspecialisten. Je hebt met hen dagelijks nauw contact. Deze titelspecialisten vertegenwoordigen een aantal nummer 1 platformen en merken in de branches Technology, Home Deco, Automotive en Parenting. Daarbinnen vallen de merken Tweakers, vtwonen, Ouders van Nu, Autoweek en de Ondernemer.

Wat ga je doen

Als Sales Support medewerker ondersteun je onze titelspecialisten en los je administratieve vraagstukken op. Denk hierbij aan het verwerken van voorstellen, het genereren van facturatiebestanden en het opmaken van rapportages. Daarnaast beheren wij enkele proposities zoals het jaarlijkse Black Friday concept en de uitgelichte shoppositie op Tweakers. Tevens waarborgen wij de kwaliteit van de verschillende campagnes en signaleren we kansen en voorzien we de titelspecialisten van optimalisatievoorstellen.

Het team

Je komt terecht in een klein en relatief nieuw team, dat onderdeel is van een groter sales team. We dagen je uit om mee te denken over het opzetten van processen en de manier waarop wij onze titelspecialisten het best kunnen ondersteunen.

Wat maakt jou de ideale kandidaat 

Als Sales Support medewerker herken jij jezelf daarom in het volgende en wat bieden wij jou:

 • HBO werk- en denkniveau

 • Circa 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële B2B omgeving

 • Je bent servicegericht, accuraat, analytisch en communicatief vaardig

 • Goede beheersing Microsoft Office pakket/Google applicaties

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 • Parttime uren: 20 uur per week

 • een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat krijg je van ons

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.

 • Interessante bonusregeling.

 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 • Een schitterend nieuw kantoor in Amsterdam Oost.

 • De mogelijkheid je eigen feestdagen te kiezen.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom.

Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook opLinkedIn en Instagram.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar Robin (Recruiter), via robin.pichler@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl

 Lees ook:

[Analyse] Wat betekent de overname RTL Nederland door DPG Media (zonder RTL Group)

26-02-2024 | 22:09:00
De voorgenomen verkoop van RTL Nederland door RTL Group aan DPG Media betekent in de Nederlandse mediawereld een verdere consolidatie die volgens sommigen onontkoombaar is en volgens anderen een verschraling kan betekenen

[Grow by DPG Media] Huishoudens zeer tevreden over hun boodschappenproces

20-02-2024 | 10:45:00
Onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht naar gezinspraak in fmcg-markt

[Interview] Barbara Hazenberg & Mike van der Moolen (DPG Media): geloof in crossmediale merken en samenwerkingen

17-02-2024 | 14:24:00
Barbara Hazenberg en Mike van der Moolen vormen samen de directie advertising van DPG Media Nederland. We spreken het duo over 2023 en 2024, NMO, Ad Manager en andere trends en ontwikkelingen

[Grow by DPG Media] Een blik op wat Nederlanders echt blij maakt

16-02-2024 | 09:35:42
De meeste Nederlanders worden gelukkig van zaken als eten, familie en vrienden, maar de meningen over het geluk dat social media hen brengen zijn verdeeld

[Onderzoek] DPG Media/Mindshare: optimale contactfrequentie voor radiocommercials 3 tot 6 keer

16-02-2024 | 00:40:00
Een contactfrequentie van 3 tot 6 keer is optimaal voor het realiseren van impact op herkenning. Dit blijkt uit een door Mindshare (GroupM/WPP) uitgevoerd onderzoek in opdracht van DPG Media Radio onder 2.2327 respondenten van 20 tot 54 jaarUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.