Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt Accountmanager Binnendienst vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt Accountmanager Binnendienst

DPG Media is per direct op zoek naar:

Accountmanager Binnendienst - Hoofddorp

Ben jij die commerciële topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij ervaring met telefonische verkoop en ben je toe aan de volgende stap? Bij het outbound team zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met scorend vermogen.

Wat ga je doen:

Als Accountmanager Binnendienst help je ondernemers om hun zichtbaarheid op de markt te vergroten en hun commerciële doelstellingen te realiseren. Dit doe je door samen met hen te kijken wat hun specifieke doelstellingen zijn en hoe dit op de meest effectieve en efficiënte manier te bereiken. Concreet:

 • Je werkt dagelijks met klanten uit je eigen klantpakket. Dit zijn zowel bestaande klanten uit verschillende regio’s als nieuwe prospects.
 • Je pleegt (koude) acquisitie, voert onderhandelingen en zet sales kansen om in concrete deals.
 • Je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.

 

Wie ben jij:

Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe deals en je vindt het een kado om te werken voor het beste mediabedrijf van Nederland. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen en je kunt verkopen. Verder neem je mee:

 • Minimaal 1 jaar ervaring als accountmanager, je hebt bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing.
 • Ervaring met (telefonische) verkoop is een must.
 • Je kunt goed samenwerken en verbindingen leggen met collega’s.
 • Een enorme dosis doorzettingsvermogen en positieve energie.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden:

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Interessante bonusregeling.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

[Vacatures] DPG Media zoekt een NL/BE Product Marketeer B2C

04-03-2024 | 12:56:00
DPG Media is per direct op zoek naar een NL/BE Product Marketeer B2C - Amsterdam/Antwerpen

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redacteur 112 nieuws AD.nl

04-03-2024 | 12:17:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Redacteur 112 nieuws AD.nl-Nederland 

[Vacatures] DPG Media zoekt een Social Media Redacteur NU.nl

04-03-2024 | 11:16:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Social Media Redacteur NU.nl-Hoofddorp (vanaf medio 2024 Amsterdam)

[Vacatures] DPG Media zoekt een Videomaker Sportnieuws.nl

04-03-2024 | 10:01:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Videomaker Sportnieuws.nl-Hoofddorp / Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Data- en contentanalist

04-03-2024 | 08:12:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Data- en contentanalist - Amsterdam

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.