[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Binnendienst regio Gelderland

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Binnendienst regio Gelderland

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst regio Gelderland

Arnhem / Doetinchem - Ben jij naar eigen zeggen klaar om te starten in de sales of om je sales skills verder te ontwikkelen? Lijkt je niets leuker dan deals sluiten en succes te vieren?! In deze rol ga jij de klanten adviseren en verder op weg helpen. Met jouw vrolijke persoonlijkheid ga jij telefonisch aan de slag om ondernemers te voorzien van marketingadvies.

Team Arnhem / Doetinchem van DPG Media zoekt ter versterking een commerciële topper die de rol van Accountmanager Binnendienst gaat vervullen!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij lokale ondernemers telefonisch helpen hun zichtbaarheid op de markt te vergroten. Je bent een communicatieve persoonlijkheid en je vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals Gelderlander, AD, De Volkskrant, Donald Duck maar ook onze online mogelijkheden zoals indebuurt en NU.nl. Jouw enthousiasme en kennis van de regio maken het jou makkelijk de volgende zaken op te pakken:

 • de rol van account consultant is een commerciële binnendienstfunctie en je bent daarmee ook hét aanspreekpunt van het team voor andere afdelingen;
 • je werkt met zowel bestaande klanten als prospects en adviseert telefonisch om hun zichtbaarheid bij hun doelgroep te vergroten;
 • je werkt nauw samen met de accountmanagers van jouw regio om zo efficiënt en doelgericht mogelijk de markt te bewerken;

 

Wie zijn wij

Je werkt samen in een hecht en gedreven team van vijf Accountmanagers, één Digitaal Specialist en een Salesmanager. Plezier en hard werken staan voorop. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. In dit team staan humor en saamhorigheid op één. Er wordt hard gewerkt aan de successen en elk succes wordt uitgebreid gevierd. Het team helpt elkaar om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als Accountmanager binnendienst werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediabedrijf van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wij bieden

 • salaris, passend bij jouw ervaring en een interessante bonusregeling;
 • laptop van de zaak;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.


Functie eisen

 • minimaal HBO werk -en denkniveau;
 • je bent een starter of hebt enige commerciële ervaring;
 • je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem of Doetinchem.

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen en om door te groeien. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquiz team of een sportteam is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct!

Heb jij eerst nog vragen? Roy beantwoordt jouw vragen graag, via roy.snoeijink@dpgmedia.nl of solliciteer hier

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.