[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Buitendienst Midden Nederland

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Buitendienst Midden Nederland

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Buitendienst Midden Nederland (Automotive MediaVentions)

Ben jij gepassioneerd door de automotive-branche en droom je ervan om deel uit te maken van een innovatief bedrijf dat de grenzen van mediatoepassingen verlegt? Zo ja, dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Grijp nu de kans en start jouw loopbaan bij Automotive MediaVentions!

Bij Automotive MediaVentions zijn we op zoek naar een gedreven Buitendienst Medewerker die ons team komt versterken. Als Buitendienst Medewerker speel je een essentiële rol in onze missie om dealerbedrijven, holdings en importeurs te ondersteunen met cutting-edge mediaproducten en -oplossingen.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het identificeren en benaderen van potentiële klanten binnen de dealerbedrijven, holdings en importeurs. Je gaat op pad en bouwt duurzame relaties op met deze belangrijke spelers in de automotive-branche. Je presenteert onze unieke mediatoepassingen op overtuigende wijze aan klanten en laat hen zien hoe onze producten hen kunnen helpen hun merk te versterken, hun verkoop te stimuleren en hun klanten te betrekken. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen op de voet en identificeer je nieuwe kansen en trends die onze organisatie kunnen laten groeien. Je werkt nauw samen met het sales- en marketingteam om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om onze positie in de markt te versterken.

Samenvattend/ dagelijkse werkzaamheden:

 • Sales - ⅔ van de tijd focus jij je op het genereren van new business;
 • Relatiebeheer - ⅓ van de tijd beheer je bestaande relaties en optimaliseer je deze samenwerking;
 • Administratie - je weet precies waar jouw kansen in de markt liggen en middels jouw dashboard monitor je de status van jouw doelstellingen.


Wie zijn wij

Je komt in een zeer geroutineerd team terecht waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Niet lullen maar poetsen is het credo en iedereen ervaart veel vrijheid om zijn/haar eigen dagen in te delen. Met deze vrijheid komt een grote mate van zelfstandigheid en die moet je aankunnen. Het buitendienst- team bestaat uit 6 zeer gedreven collega’s die samen met de binnendienst collega’s optrekken om er met elkaar een succes van te maken.

Over Automotive Mediaventions

Met sterke merken als Gaspedaal, AutoTrack, AutoWereld en Bynco zijn wij dé partner voor bedrijven binnen de Nederlandse automotive markt en bereiken we maandelijks 6 miljoen bezoekers. De sites zijn complementair aan elkaar en bedienen grotendeels verschillende typen consumenten en zakelijke klanten. Waar Gaspedaal het beschikbare auto-aanbod in Nederland vertoont, biedt AutoTrack extra checks, informatie en zekerheden rondom de aangeboden auto’s en is Autowereld het freemium alternatief voor de zakelijke adverteerder. Bynco maakt het voor consumenten mogelijk om een auto volledig online aan te schaffen. Hiermee worden we een volledige e-commerce organisatie die zijn klanten ontzorgt binnen alle aspecten van het online salesproces.

Daarnaast biedt Automotive Mediaventions B.V. als joint venture van DPG Media en Mediahuis een gecombineerd bereik van beide mediahuizen. Met o.a. AD, Telegraaf, Volkskrant, Nu.nl en Q-music zijn de twee merken zichtbaar naar de Nederlandse autokoper, en profiteren de adverteerders van zowel een landelijk als regionaal bereik voor hun advertenties.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Je hebt een passie voor de automotive-branche en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector, met name binnen dealerbedrijven, holdings en importeurs. Verder bezit jij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare buitendienst functie;
  ervaring binnen automotive is een pré;
 • Kennis van online marketing en Google Analytics is een pré;
 • Ben je een innovatief persoon die voortdurend kansen en deze met zijn/haar klanten of relaties onderzoekt;
 • Ben je gestructureerd en werkt planmatig aan het uitbouwen van je klantenpakket.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie binnen een innovatief bedrijf dat de toekomst van automotive-media binnen dealerbedrijven, holdings en importeurs vormgeeft;
 • De kans om te werken met toonaangevende spelers in de automotive-branche;
 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • 36-urige werkweek;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • laptop, telefoon en auto van de zaak.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, Ouders van Nu en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Hebben we je interesse gewekt en denk jij dat je de perfecte toevoeging voor ons Accountmanagers- team bent? Solliciteer hier met je CV en motivatie. Eerst nog wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar Dennis van den Bogaard (Salesmanager) via dennis.van.den.bogaard@dpgmedia.nl.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.