[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager FMCG en Retail

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager FMCG en Retail

DPG Media is per direct op zoek naar:

Accountmanager FMCG en Retail -Amsterdam

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je salescarrière waarin ondernemerschap centraal staat en bekend met retailers en e-commerce bedrijven? Dan is deze rol misschien wel op je lijf geschreven!

Wat ga je doen

Als Accountmanager FMCG/Retail ben je het eerste aanspreekpunt voor een groep aan retailers, FMCG en e-commerce bedrijven. Jouw kennis van digital advertising en drive om deze bedrijven te helpen met hun uitdagingen, zorgt dat je op verschillende niveaus aan tafel komt. Hierin werk je nauw samen met je collega’s binnen andere sales teams en kijk jij hoe middelen van DPG Media en o.a. Reclamefolder.nl is de beste oplossing zijn voor vraagstukken van adverteerders in deze branche. Je bouwt een breed netwerk op binnen je klantgroep en werkt op basis van je inventarisatie, samen met je collega’s, concrete plannen uit waar je klanten mee enthousiasmeert. Verder zorg je dat je continu op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen binnen retail (media) en digital advertising.

Wie zijn wij

Je komt te werken in een team van 5 gedreven accountmanagers die zich specialiseren in oplossingen voor aanbiedingen, communicatie en retaildata, gevestigd in ons hoofdkantoor in Amsterdam (Mediavaert). Tevens werk je nauw samen met je collega’s binnen het marketing, content en IT team van Reclamefolder.nl, maar ben je ook een sparringpartner voor meerdere afdelingen binnen DPG Media.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Als Accountmanager heb je al een paar jaar ervaring opgedaan in digital advertising. Je bent nieuwsgierig, een aanpakker en krijgt er energie van om deals te maken. Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met productontwikkeling. Bij Reclamefolder.nl staan we aan de vooravond van een aantal grote veranderingen en jij helpt om de ontwikkelingen bij retailers te vertalen naar kansen voor het platform. Daarvoor moet je in staat zijn om met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus in de organisatie te kunnen praten en je hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen. Je hebt een goed cijfermatig inzicht, je bent klantgericht en je bent in staat draagvlak te creëren.

En verder

 • Heb je minimaal 2 jaar ervaring in de wereld van digital advertising.
 • Ben je communicatief sterk en een stevige gesprekspartner voor de DMU.
 • Kan je zowel individueel als in teamverband goed functioneren.
 • Is een absolute pré wanneer je kennis van retail media of e-commerce hebt.
 • In bezit van een rijbewijs, omdat je klanten gaat bezoeken.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Interessante bonusregeling.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Lease auto.
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als accountmanager? Solliciteer hier. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Tessa Kaatee, corporate recruiter, beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar tessa.kaatee@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

[Case] DPG Media: DS Automobiles versterkt positie met The Art of Travel

16-07-2024 | 12:29:00
In een markt waar onderscheidend vermogen en merkbekendheid essentieel zijn, staat DS Automobiles voor de uitdaging om haar positie als premium Frans automerk verder te versterken.

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.