[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager New Business

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager New Business

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager New Business-Nederland

Ben jij die commerciële topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij al wat verkoopervaring en ben je toe aan de volgende stap? De afdeling New Business sales van DPG Media, zoekt een Accountmanager.

De rol

Jij gaat ondernemers adviseren om hun doelstellingen te verwezenlijken. Dit doe je door samen met hen te kijken hoe ze on- en offline bereiksoplossingen op de juiste manier in kunnen zetten.

Let op: in deze rol bepaal jij zelf jouw richting! Je bent zelf verantwoordelijk voor de leads die je wilt benaderen en krijgt veel vrijheid om te doen waar jij goed in bent.

Concreet:

 • je gaat actief netwerken en creëert kansen bij bedrijven waar DPG Media nog niet mee samenwerkt;
 • Je genereert sales leads, pleegt (koude) acquisitie en genereert sales leads;
 • je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe leads en je vindt het een uitdaging om volledig met new business bezig te zijn. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen en je kunt onderhandelen. Verder neem je mee:

 • ervaring met (telefonische) verkoop is een grote pré;
 • creatief en pioniert graag binnen een corporate omgeving;
 • Kunt goed autonoom werken;
 • Sociaal en praat makkelijk;
 • een enorme dosis doorzettingsvermogen en energie.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wie zijn wij

Je werkt samen in een team van 4 new business accountmanagers en één Salesmanager. Elke ochtend heb je teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die dag. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een jong en gezellig team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt.

Als accountmanager bij DPG Media werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wat krijg je van ons

 • een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • interessante bonusregeling;
 • keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Een (hybride) werklocatie in de buurt van je woonplaats. Ons New Business team maakt gebruik van de diverse kantoren van DPG Media, hetgeen het mogelijk maakt om flexibel gebruik te maken van een werkplek in de buurt;
 • De mogelijkheid om zelf te bepalen welke feetdagen je wil opnemen.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse?

Solliciteer dan hier vóór 28 Maart met je CV en motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Robin Pichler (Recruiter) via robin.pichler@dpgmedia.nl of 06-11274870. Een Whatsapp bericht mag natuurlijk ook.

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

Fremantle Nederland: DPG Media krijgt belang van 49 procent

14-06-2024 | 17:01:00
Fremantle Nederland komt – indien de overname van RTL Nederland door DPG Media door de ACM na een vergunningsaanvraag wordt toegestaan – voor 49 procent in handen van DPG Media

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

[Marketing Report TV] Robert van den Ham over BusinessWise

14-06-2024 | 08:00:00
Robert van den Ham is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij over BusinessWise

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager West-Brabant

07-06-2024 | 09:22:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager West-Brabant -Breda

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.