[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Utrecht

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager Utrecht

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Utrecht

Doe jij niets liever dan de klant adviseren en verder op weg helpen? Bij DPG Media zoeken wij voor team Utrecht een commerciële topper die de rol van Accountmanager gaat vervullen!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij op bezoek bij lokale ondernemers om te helpen hun zichtbaarheid binnen hun doelgroep te vergroten. Je bent ondernemend en vertelt met enthousiasme over de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media zoals Nu.nl, het AD en Indebuurt. Jouw ervaring als Accountmanager, kennis van zowel regio als markt maken dat jij succesvol zult zijn in onderstaand werkveld:

 • Actief relatiebeheer en het genereren van new business.
 • Inventariseren en meedenken met de (potentiële) klant en adviseren over de inzet van on- en offline media t.b.v. (marketing) communicatiedoelstellingen.
 • Je bent en blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen het medialandschap.

Wie zijn wij

Je komt te werken op standplaats Amsterdam (Mediavaert) in een hecht team met gedreven collega’s. Naast de standplaats in Amsterdam is de regio Utrecht jouw concrete focusgebied. Dus zal je daar vaak zijn voor je afspraken. Elke maandag heb je in Amsterdam een uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Een team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt.
Als accountmanager werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediabedrijf van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wat breng je mee

 • Hbo werk -en denkniveau.
 • Minimaal 4 jaar ervaring als accountmanager; bij voorkeur binnen het medialandschap.
 • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam/ Utrecht. 
 • Je bent enthousiast, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent leergierig en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor ieder talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond, in de breedste zin van het woord, dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wij bieden

 • Salaris, passend bij jouw ervaring;
 • Een 36-urige werkweek;
 • Interessante bonusregeling;
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • Mogelijkheid om je eigen feestdag te keizen.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Accountmanager Utrecht? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen! Vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Robin via robin.pichler@dpgmedia.nl.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

Fremantle Nederland: DPG Media krijgt belang van 49 procent

14-06-2024 | 17:01:00
Fremantle Nederland komt – indien de overname van RTL Nederland door DPG Media door de ACM na een vergunningsaanvraag wordt toegestaan – voor 49 procent in handen van DPG Media

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

[Marketing Report TV] Robert van den Ham over BusinessWise

14-06-2024 | 08:00:00
Robert van den Ham is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij over BusinessWise

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager West-Brabant

07-06-2024 | 09:22:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager West-Brabant -Breda

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.