Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt Accountmanager Zuid - West Nederland vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt Accountmanager Zuid - West Nederland

DPG Media is per direct op zoek naar:

Accountmanager Zuid - West Nederland - Middelburg

Doe jij niets liever dan de klant adviseren en verder op weg helpen? Team  Zuid- West Nederland bij DPG Media zoekt ter versterking een commerciële topper die de rol van Accountmanager gaat vervullen! Heb jij interesse en ervaring in Sales, & Advertising en heb jij zin in een ontzettend leuke en uitdagende baan?? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

In deze rol ga jij op bezoek bij (lokale) ondernemers in de regio Zuid-West Nederland/ Zeeland. Je gaat deze ondernemers helpen om hun zichtbaarheid te vergroten en/of hun verhaal te vertellen. Je bent een ondernemende persoonlijkheid en je weet met enthousiasme de toegevoegde waarde van de titels van DPG Media over te brengen. Denk aan titels als het AD, de Volkskrant en Indebuurt, maar ook magazines als o.a. Libelle, Autoweek en VT wonen. Jouw ervaring als accountmanager en jouw kennis van de regio stellen jou in staat om het volgende uit te voeren:

 • Actief relatiebeheer.
 • Het genereren van nieuwe business.
 • Meedenken met de (potentiële) klant en het adviseren over campagnes; on- en offline.

 

Wie zijn wij

Je komt te werken in een hecht team met 6 zeer gedreven collega’s en een sales manager. Binnen dit team wordt er hard gewerkt, successen, of dompers (minstens zo belangrijk) gedeeld en vooral veel gelachen. Belangrijk: je doet het niet alleen, het team is daar om elkaar te helpen. Als accountmanager bij DPG Media werk je met een portfolio met daarin prachtige nieuws -en mediamerken. We zijn dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Hoe ziet een werkweek eruit?

Op maandagochtend trappen we de week af met een uitgebreid teamoverleg. Hierin worden de cijfers besproken en bepaal je de focus voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meeting. Op woensdagochtend is er een belboost, waarin de focus ligt op het maken van zoveel mogelijk afspraken; bij bestaande klanten en prospects. De rest van de week ben je onderweg naar afspraken bij klanten en prospects. Dit kan zijn; voor een kennismakingsgesprek, het bespreken van een campagne of om een campagnevoorstel te closen. Na het closen begeleid je de campagne richting de klant. Kortom, er is veel vrijheid om je dagen in te delen zoals jij dat prettig vindt. Uiteindelijk vieren we samen de successen middels gezellige borrels en leuke teamuitjes!

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar ervaring als accountmanager, en je hebt bij voorkeur ervaring met verkoop van online media en met online marketing.
 • Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en beschikt over een winnaarsmentaliteit.
 • Je bent woonachtig in de provincie Zeeland of in de omgeving ervan. Dit kan bijvoorbeeld ook zijn in Bergen op Zoom of Hellevoetsluis. Onze klanten zitten in de hele regio van Zeeland, dus het is geen probleem als je niet in Zeeland woonachtig bent.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat krijg je van ons?

 • Salaris, passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie en realistische bonusstructuur.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Een auto van de zaak.
 • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld) en jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Solliciteer hier! Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via robin.pichler@dpgmedia.nl of via Whatsapp: 06-11274870.

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

[Grow by DPG Media] Huishoudens zeer tevreden over hun boodschappenproces

20-02-2024 | 10:45:33
Onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht naar gezinspraak in fmcg-markt

[Interview] Barbara Hazenberg & Mike van der Moolen (DPG Media): geloof in crossmediale merken en samenwerkingen

17-02-2024 | 14:24:00
Barbara Hazenberg en Mike van der Moolen vormen samen de directie advertising van DPG Media Nederland. We spreken het duo over 2023 en 2024, NMO, Ad Manager en andere trends en ontwikkelingen

[Grow by DPG Media] Een blik op wat Nederlanders echt blij maakt

16-02-2024 | 09:35:42
De meeste Nederlanders worden gelukkig van zaken als eten, familie en vrienden, maar de meningen over het geluk dat social media hen brengen zijn verdeeld

[Onderzoek] DPG Media/Mindshare: optimale contactfrequentie voor radiocommercials 3 tot 6 keer

16-02-2024 | 00:40:00
Een contactfrequentie van 3 tot 6 keer is optimaal voor het realiseren van impact op herkenning. Dit blijkt uit een door Mindshare (GroupM/WPP) uitgevoerd onderzoek in opdracht van DPG Media Radio onder 2.2327 respondenten van 20 tot 54 jaar

[DPG Media] Nachtrust-campagne voor Yakult levert resultaten om van te dromen

15-02-2024 | 10:46:22
Er is nog een grote groep consumenten voor wie het nog moeilijk te bevatten is dat je zelf kunt bijdragen aan een betere nachtrust.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.