Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt AdTech Specialist NL vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt AdTech Specialist NL

DPG Media is per direct op zoek naar:

AdTech Specialist NL

De AdTech Specialist (Vilvoorde of Amsterdam) rapporteert aan de Manager AdTech binnen Digital Sales Development. We zijn op zoek naar een kandidaat in de backbone van Digital Advertising binnen DPG Media.

Digital Sales Development- De afdeling Digital Sales Development is een onderdeel van DPG Media en verantwoordelijk voor het realiseren van de digitale omzet ambities binnen het advertentie domein en de verdere ontwikkeling, beheer en exploitatie van de geautomatiseerde advertentie platformen van DPG Media. De ontwikkeling, het optimaliseren en opschalen van bestaande en nieuwe portfolio initiatieven gericht op waarde creatie, service verbetering en proces optimalisatie. Het beheer en de ontwikkeling van de werkprocessen en -systemen van de advertentie sales organisatie.

Functievereisten

Je streeft na de specialist in je vakgebied te zijn. Je bent de vraagbaak, inspirator en steun en toeverlaat je voor collega’s binnen Digital Sales Development. Je vindt het leuk nieuwe technieken en toepassingen uit te pluizen, te implementeren en te testen. Je volgt de ontwikkelingen binnen online advertising op de voet en vindt het leuk hier optimalisaties in door te voeren. 

Functieprofiel

  • Een HBO of bachelor werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van advertising
  • Ervaring met ad servers, SSP’s, DSP’s.
  • Kennis van HTML, JavaScript is een plus
  • Ervaring met Debugging van technische problemen op web/app is een plus Ervaring in project management/ stakeholder management is een plus

 

Aanbod

Je krijgt van ons een salaris, passend bij jouw ervaring. Een gedreven omgeving waar ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen op zowel inhoudelijk als op persoonlijk niveau. De beste collega’s die nauw in teamverband werken, houden van open communicatie en ernaast streven de beste kwaliteit voor hun stakeholders.

[NL]

36-urige werkweek
8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget
jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media

[BE]

38-urige werkweek
Volledig pakket aan extralegale voordelen (auto met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, onkostenvergoeding, gsm met een ongelimiteerd abo, hospitalisatie- en groepsverzekering,...)
32 vakantiedagen

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

Als hét mediabedrijf binnen Nederland en België staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Interesse? Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

[Grow by DPG Media] Huishoudens zeer tevreden over hun boodschappenproces

20-02-2024 | 10:45:33
Onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht naar gezinspraak in fmcg-markt

[Interview] Barbara Hazenberg & Mike van der Moolen (DPG Media): geloof in crossmediale merken en samenwerkingen

17-02-2024 | 14:24:00
Barbara Hazenberg en Mike van der Moolen vormen samen de directie advertising van DPG Media Nederland. We spreken het duo over 2023 en 2024, NMO, Ad Manager en andere trends en ontwikkelingen

[Grow by DPG Media] Een blik op wat Nederlanders echt blij maakt

16-02-2024 | 09:35:42
De meeste Nederlanders worden gelukkig van zaken als eten, familie en vrienden, maar de meningen over het geluk dat social media hen brengen zijn verdeeld

[Onderzoek] DPG Media/Mindshare: optimale contactfrequentie voor radiocommercials 3 tot 6 keer

16-02-2024 | 00:40:00
Een contactfrequentie van 3 tot 6 keer is optimaal voor het realiseren van impact op herkenning. Dit blijkt uit een door Mindshare (GroupM/WPP) uitgevoerd onderzoek in opdracht van DPG Media Radio onder 2.2327 respondenten van 20 tot 54 jaar

[DPG Media] Nachtrust-campagne voor Yakult levert resultaten om van te dromen

15-02-2024 | 10:46:22
Er is nog een grote groep consumenten voor wie het nog moeilijk te bevatten is dat je zelf kunt bijdragen aan een betere nachtrust.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.