[Vacatures] DPG Media zoekt een Brand Marketeer DPG Recruitment (Nationale Vacaturebank/ Intermediair)

[Vacatures] DPG Media zoekt een Brand Marketeer DPG Recruitment (Nationale Vacaturebank/ Intermediair)

DPG Media is per direct op zoek naar:

Brand Marketeer DPG Recruitment (Nationale Vacaturebank/ Intermediair) -Amsterdam

Weet jij alles van het ontwikkelen en implementeren van een merkstrategie, positionering en impactvolle campagnes? Snap jij dat alles start bij de wensen en behoeften van gebruikers? En wil jij werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees snel verder!

Wat ga je doen

Door jouw inzet weten mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of bezig zijn met carrièreontwikkeling ons te vinden. Jij zorgt ervoor dat Nationale Vacaturebank en Intermediair op een duidelijke manier in de markt worden gezet met campagnes, die onze doelgroep aanspreken. Jij weet namelijk als geen ander wat onze doelgroep belangrijk vindt, waar wij voor staan en jij zorgt ervoor dat onze merken dit uitstralen.

Wie zijn wij

DPG Recruitment, onderdeel van DPG Media, is dé Recruitment specialist voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met onze A-merken Nationale Vacaturebank en Intermediair zijn we de grootste Nederlandse speler in onze markt. We brengen bedrijven en ondernemers in contact met die ene perfecte kandidaat als er een vacature is. Dat is natuurlijk geweldig, want zo helpen we bedrijven aan talent en kandidaten met een belangrijk aspect in het leven: een baan!

Je komt te werken in een veelzijdig en multidisciplinair marketing team waar je de ruimte krijgt en ondernemerschap en eigen initiatief beloond worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de head of marketing van het team, waardoor de lijnen kort zijn. Uiteindelijk moet ons verhaal rond zijn, vanuit alle disciplines, dus we hebben elkaar nodig! Het team bestaat uit gedreven collega’s, die naast hard werken ook veel met elkaar kunnen lachen.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Jij zou onze ideale kandidaat zijn als jij ervoor kan zorgen dat onze mooie merken nog effectiever in de markt worden gezet en helpt het imago en de merkidentiteit te versterken. Je hebt hier ook al ruime ervaring in. Daarnaast zoeken we iemand, die creatief is, een ondernemend karakter heeft en doelgericht te werk gaat. Een merk bouwen doe je met elkaar en samenwerken vind je een vanzelfsprekendheid.

Overige eisen zijn:

  • Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Je hebt ervaring met positioneringsvraagstukken
  • Je bent in staat om de positionering door te vertalen naar aansprekende campagnes
  • Je bent gewend om met verschillende stakeholders samen te werken, zowel binnen als buiten het marketing team
  • Je bent analytisch
  • Je weet hoe je een budget opstelt en beheert
  • Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Oliver Zwiebel, onze Recruiter beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 29 83 26 28.

www.nationalevacaturebank.nl
www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

[Case] DPG Media: DS Automobiles versterkt positie met The Art of Travel

16-07-2024 | 12:29:00
In een markt waar onderscheidend vermogen en merkbekendheid essentieel zijn, staat DS Automobiles voor de uitdaging om haar positie als premium Frans automerk verder te versterken.

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.