[Vacatures] DPG Media zoekt een Chef Redactie Brabants Dagblad (Tilburg)

[Vacatures] DPG Media zoekt een Chef Redactie Brabants Dagblad (Tilburg)

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Chef Redactie Brabants Dagblad (Tilburg)

Het Brabants Dagblad is op zoek naar een nieuwe chef voor de redactie Tilburg. De chef geeft leiding aan een team van twaalf verslaggevers, die het nieuws verslaan in de editiegebieden Tilburg en de Langstraat. De artikelen publiceren we op onze app, site en krant. Via deze kanalen bereiken we dagelijks honderdduizenden lezers.

Over Tilburg en Langstraat

De redactie werkt vanuit Tilburg, waar naast de editieredactie ook de gezamenlijke online redactie, sportredactie, eind- en printredactie voor heel Brabant en een onderzoeksredactie vanuit drie titels (naast het Brabants Dagblad ook BN De Stem en het Eindhovens Dagblad) gevestigd zijn.
Onze focus is de laatste jaren sterk gericht op onze online activiteiten, hetgeen heeft geleid tot een sterke groei. Dit willen we graag verder uitbouwen. Jij speelt hierin een cruciale rol.

Functieomschrijving

Je kunt je team inspireren en motiveren, bent flexibel, organisatorisch sterk en hebt leidinggevende ervaring. Jij bent het gezicht van de titel, zowel intern als extern. Je weet hoe je een verhaal moet brengen om een maximaal bereik te genereren. En hier beschik je ook over:

  • Je hebt affiniteit met de streek en brengt originele ideeën en invalshoeken voor verhalen om het bereik te laten groeien.
  • Je snapt hoe je een verhaal online aantrekkelijk presenteert, hebt kennis van alle online kanalen die bijdragen aan een groter en breder lezerspubliek en snapt tegelijkertijd wat de lezer van een papieren krant nodig heeft.
  • Je hebt heel veel zin om met een enthousiaste club collega’s aan de slag te gaan en weet tegenstellingen te overbruggen.

Het Brabants Dagblad is onderdeel van DPG Media en als grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Voorwaarden

  • Een fantastische functie op een plezierige redactie in een inspirerende omgeving.
  • Een titel met een indrukwekkende geschiedenis en een veelbelovende toekomst.
  • Een fulltime dienstverband van 38 uur (5 dagen per week met standplaats Tilburg).
  • Een salaris conform de CAO voor dagbladjournalisten, passend bij jouw ervaring.
  • Keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld) en een jaarlijkse winstdeling.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je ervaring ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als chef Tilburg voor Brabants Dagblad? Solliciteer hier vóór vrijdag 3 mei via de sollicitatiebutton op deze pagina. Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Peter Jansen, hoofdredacteur a.i. (06-13613494. Mail: peter.jansen@bd.nl).

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

Fremantle Nederland: DPG Media krijgt belang van 49 procent

14-06-2024 | 17:01:00
Fremantle Nederland komt – indien de overname van RTL Nederland door DPG Media door de ACM na een vergunningsaanvraag wordt toegestaan – voor 49 procent in handen van DPG Media

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

[Marketing Report TV] Robert van den Ham over BusinessWise

14-06-2024 | 08:00:00
Robert van den Ham is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij over BusinessWise

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager West-Brabant

07-06-2024 | 09:22:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager West-Brabant -Breda

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.