Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een CRM Marketeer B2B - Amsterdam vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een CRM Marketeer B2B - Amsterdam

 DPG Media per direct op zoek naar een:

CRM Marketeer B2B - Amsterdam

Ben jij een gedreven en ervaren CRM specialist en wil je graag aan de slag bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Ben je gedreven, denk je graag mee over marketing automation, b2b klantbewerking en e-mailcampagnes? Dan zoeken we jou. Lees snel verder!

Wie zijn wij?

DPG Recruitment, onderdeel van DPG Media, is dé Recruitment specialist voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met onze A-merken Nationale Vacaturebank en Intermediair zijn we de grootste Nederlandse speler in onze markt.

We brengen bedrijven en ondernemers in contact met die ene perfecte kandidaat als er een vacature is. Dat is natuurlijk geweldig, want zo helpen we bedrijven aan talent en kandidaten met een belangrijk aspect in het leven: een baan!

Je komt te werken in een veelzijdig en multidisciplinair marketing team waar je de ruimte krijgt en ondernemerschap en eigen initiatief beloond worden. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd marketing van het team waardoor de lijnen kort zijn. Uiteindelijk moet ons verhaal rond zijn, vanuit alle disciplines, dus we hebben elkaar nodig! Het team bestaat uit gedreven collega’s, die naast hard werken ook veel met elkaar kunnen lachen.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een enthousiaste CRM specialist, die sterk is in het bedenken, leiden en coördineren van verschillende CRM activiteiten die ervoor zorgen dat onze B2B klantbewerking zo optimaal mogelijk verloopt. Je bent in staat om de juiste flows te ontwikkelen voor de juiste doelgroep met de juiste informatie. Hierbij ben je zelf altijd pro actief op zoek naar kansen en mogelijkheden om het nog beter te doen.

De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we in contact blijven met onze klanten, zij vaker bij ons terugkomen en beter converteren. Dit doe je uiteraard in nauwe samenwerking met sales, de uitdaging is om zo efficiënt mogelijk te zorgen voor de juiste klantcontacten.

Zo helpen we onze klanten bij het vinden van het juiste personeel, enorm belangrijk en uitdagend in de huidige arbeidsmarkt!

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

Geen dag is hetzelfde in jouw rol als CRM Marketeer. Jij bent de analytische en kritische spil als het gaat om klantinzichten. Je vormt de brug tussen sales, operations en marketing voor inbound processen en online programma's. Daarnaast ben je iemand die enthousiast wordt van het bedenken en creëren van slimme campagnes. Je begrijpt de kunst van het verleiden van de klant met dynamische content. Uiteraard ben je iemand die inziet dat het belangrijk is om data en inzichten over klantgedrag door te geven aan sales.

Even concreet, wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Je zult het CRM-systeem (Pardot) beheren en verder doorontwikkelen. Dit in samenwerking met interne en externe salesforce engineers.

 • Je stelt (mede) een contactstrategie per doelgroep op, gericht op het optimaliseren van het aantal contactmomenten en het genereren van klantinzichten;

 • Je zet originele campagnes op, bereidt het versturen van e-mails voor en analyseert en optimaliseert deze voortdurend, dit altijd in samenwerking met b2b marketing en brand marketing.

 • Je ontwikkelt e-mailtemplates en optimaliseert bestaande templates;

 • Je richt dashboards en rapportages in

Overige eisen zijn:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als CRM specialist. B2B ervaring is hierbij een pré.

 • Je hebt ervaring met data-analyse, lead-gen en marketing automation.

 • Ervaring met Pardot / Salesforce is een pré

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 • Je bent een innovatieve teamspeler met veel eigen verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau.

Wij bieden jou:

 • Een 36-urige werkweek.

 • Salaris passend bij jouw ervaring.

 • Persoonlijk keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

 • Deelname aan de winstdelingsregeling.

 • Hybride werken

 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen DPG Academy en daarbuiten.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen.

Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is. Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als CRM Specialist bij DPG Recruitment? Solliciteer dan direct! Eerst nog wat meer weten? Oliver (Recruiter DPG Media) beantwoordt graag je vragen via oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of via 06 29 83 26 28.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 Lees ook:

[Grow by DPG Media] Hoe Intertoys een sterker imago bouwde met de inzet van Ouders van Nu en Reclamefolder.nl

19-04-2024 | 10:48:00
Van het bouwen van blokken tot aan het bouwen van een sterk merk: Intertoys kan het allebei

[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketing Specialist

18-04-2024 | 11:05:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Marketing Specialist (Marketplace vtwonen) -Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Seller Support Specialist

18-04-2024 | 10:42:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Seller Support Specialist (Marketplace vtwonen) -Amsterdam

DPG lanceert mediamerk voor het bedrijfsleven: BusinessWise

18-04-2024 | 10:39:00
BusinessWise het mediamerk voor het bedrijfsleven combineert actualiteit met persoonlijke ontwikkeling

[Vacatures] DPG Media zoekt een Chef Nieuwsredactie AD & Regiotitels

18-04-2024 | 10:17:00
DPG Media is per direct op zoek naar een Chef Nieuwsredactie AD & Regiotitels -Rotterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief