Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Campaign Specialist / Digital Trafficker

[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Campaign Specialist / Digital Trafficker

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Producer - Digital Campaign Specialist / Digital Trafficker (Campaign Operations DPG Media)

Heb jij enkele jaren ervaring op gebied van advertising? Zet jij innoverende campagnes op, houd je graag de regie en zorg je voor de juiste optimalisatie? Werk je graag samen met sales, mediabureaus en adverteerders? Kom dan werken bij onze afdeling van Campaign Operations in de rol van Digital Campaign Specialist/ Digital Trafficker!

Wat ga je doen

Je zet digital campagnes op, checkt en koppelt materiaal, optimaliseert lopende campagnes kijkende naar de KPI's en rapporteert de resultaten achteraf. Hierbij ben je verantwoordelijk voor Display Advertising, Video Advertising en Branded Content. Je hebt hiervoor contact met sales, adverteerders en mediabureaus en houdt hen continu op de hoogte van ontwikkelingen of de nodige aanpassingen.

Verder:

 • Je adviseert en levert input aan je sales collega’s over de meest effectieve manier om campagnes in te zetten en doe je uiteraard inventory checks.
 • Je bent mede verantwoordelijk om campagne resultaten te behalen en omzet te maximaliseren.
 • Je werkt aan projecten m.b.t. de ontwikkeling van nieuwe digitale producten en proposities voor interne en externe klanten, van internationaal tot hyperlokaal.

 

Wie zijn wij

Als Digital Campaign Specialist kom jij terecht in het team Campaign Operations. Dit team bestaat uit 19 directe collega’sTevens werk je nauw samen met de afdelingen Content & Creation en Campaign Management. Campaign Operations, Content & Creation en Campaign Management bij elkaar vormen het totale team van Digital Campaign Services ( 40 medewerkers).

Wat maakt jou de ideale kandidaat

 • Je hebt aantoonbare ervaring met online Ad Management systemen.
 • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van digital advertising.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent enthousiast over de technische uitdagingen die digital advertising biedt.
 • Hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wij bieden jou

 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Een salaris afhankelijk van kennis en werkervaring.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed.
 • 24 vakantiedagen.
 • Prima pensioenregeling.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Digital Campaign Specialist/ Digital Trafficker? Solliciteer dan snel! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Robin (recruiter DPG Media) beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.