Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Domein Specialist DPG Zakelijk vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een Domein Specialist DPG Zakelijk

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Domein Specialist DPG Zakelijk - Amsterdam

Heb jij reeds een aantal jaar ervaring in de zakelijke markt én mediawereld?  En bezit jij de drive om zowel new business te genereren als bestaande relaties uit te bouwen met innovatieve ideeën? Dan is dit dé perfecte baan voor jou! Bij DPG Zakelijk zoeken wij een commerciële, energieke en creatieve business development specialist voor de rol van Domein Specialist.

Wat ga je doen

DPG Zakelijk is verantwoordelijk voor alle zakelijke campagnes binnen DPG Media, met als succesvolle merk De Ondernemer. En daar komt in 2024 een nieuw merk voor de grootzakelijke markt bij, dat binnen een paar jaar marktleider moet worden. Als Domein Specialist/ Business development specialist ben je de expert van het zakelijke domein en het eerste aanspreekpunt voor belangrijke strategische (potentiële) klanten. Je werkt nauw samen met collega’s binnen het commerciële team van DPG Zakelijk en bent sparringpartner voor meerdere commerciële afdelingen binnen DPG Media Nederland.

Je doel is een combinatie van new business en het uitbouwen van bestaande relaties. Je signaleert kansen en gaat proactief de markt op, bent verantwoordelijk voor het beheren en kwalitatief uitbouwen van de samenwerking met meerdere (inter)nationale strategische klanten. En dus: je schakelt moeiteloos op verschillende niveaus bij klanten, van online marketeer tot CMO.

Wie zijn wij

DPG Zakelijk bestaat straks uit twee merken en telt zestien collega's in drie teams (Sales, Campagne en Redactie). Het team is sterk inhoudelijk betrokken; je werkt met echte specialisten. Het salesteam bestaat uit 3 collega’s.

Wat maakt jou de ideale kandidaat

Onze Domein Specialist speelt een cruciale rol bij het realiseren van onze groeiambities. Voor deze rol zijn we daarom op zoek naar iemand die op de hoogte is van de belangrijkste ontwikkelingen binnen de zakelijke markt, proactief kansen signaleert voor partnerships en goed is in het bouwen van zakelijke relaties vanuit inhoud. 

Verder neem je mee:

 • Minimaal 5 jaar sales ervaring en je beschikt over een aantoonbaar netwerk binnen het mediaspeelveld;
 • Kennis van zowel de zakelijke markt en ervaring binnen media is een absolute pré;
 • Je bent communicatief sterk en een stevige gesprekspartner voor diverse levels bij klanten;
 • Je kan zowel individueel als in teamverband goed functioneren;
 • Je zorgt dat je op de hoogte bent en blijft van de mediumtypen, de ontwikkelingen in het medialandschap;
 • Onderhoud, optimaliseer en bouw je relaties met (potentiële) accounts en netwerk je actief binnen het eigen vakgebied.


Wij bieden

Je komt te werken in een hecht team met zeer gedreven collega’s. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van ons werk. Een team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt.

Overige punten waar we trots op zijn:

 • Je werkt mee aan de opbouwen van een nieuw mediamerk. Dit met als doel: marktleider worden;
 • Je start aan een waanzinnig leuke baan binnen een top team van gedreven collega-ondernemers;
 • Prima salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een 36-urige werkweek;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Een flexibel keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld)
 • Jaarlijkse winstdelingsregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen via onze eigen DPG Academy;
 • Een zeer mooi nieuw kantoor! In Q2 2024 gaat DPG Media verhuizen naar Mediavaert in Amsterdam OverAmstel.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring je meebrengt.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier. Je krijgt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-11274870.

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

[Analyse] Wat betekent de overname RTL Nederland door DPG Media (zonder RTL Group)

26-02-2024 | 22:09:00
De voorgenomen verkoop van RTL Nederland door RTL Group aan DPG Media betekent in de Nederlandse mediawereld een verdere consolidatie die volgens sommigen onontkoombaar is en volgens anderen een verschraling kan betekenen

[Grow by DPG Media] Huishoudens zeer tevreden over hun boodschappenproces

20-02-2024 | 10:45:00
Onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht naar gezinspraak in fmcg-markt

[Interview] Barbara Hazenberg & Mike van der Moolen (DPG Media): geloof in crossmediale merken en samenwerkingen

17-02-2024 | 14:24:00
Barbara Hazenberg en Mike van der Moolen vormen samen de directie advertising van DPG Media Nederland. We spreken het duo over 2023 en 2024, NMO, Ad Manager en andere trends en ontwikkelingen

[Grow by DPG Media] Een blik op wat Nederlanders echt blij maakt

16-02-2024 | 09:35:42
De meeste Nederlanders worden gelukkig van zaken als eten, familie en vrienden, maar de meningen over het geluk dat social media hen brengen zijn verdeeld

[Onderzoek] DPG Media/Mindshare: optimale contactfrequentie voor radiocommercials 3 tot 6 keer

16-02-2024 | 00:40:00
Een contactfrequentie van 3 tot 6 keer is optimaal voor het realiseren van impact op herkenning. Dit blijkt uit een door Mindshare (GroupM/WPP) uitgevoerd onderzoek in opdracht van DPG Media Radio onder 2.2327 respondenten van 20 tot 54 jaar

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.