Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een (Junior) Accountmanager vacatures

[Vacatures] DPG Media zoekt een (Junior) Accountmanager

DPG Media is per direct op zoek naar een:

(Junior) Accountmanager - Arnhem

Ben jij ambitieus, heb je een commerciële mindset en klaar om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Wil jij werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland en onze prachtige mediamerken zoals de Gelderlander, AD.nl, Nu.nl, Autoweek, VTwonen en/of Donald Duck vertegenwoordigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als (Junior) Account Manager werk je samen met de accountmanagers van jouw regio om zo efficiënt en doelgericht mogelijk de markt te bewerken. Met jouw communicatieve persoonlijkheid en overtuigingskracht weet jij zowel bestaande klanten als prospects enthousiast te maken en hun zichtbaarheid bij hun doelgroep te vergroten.

Wie zijn wij

Je werkt samen in een hecht en gedreven team van vijf Accountmanagers, één Digitaal Specialist en een Salesmanager. Plezier en hard werken staan voorop. Elke maandag heb je uitgebreid teamoverleg en bepaal je waar je focus ligt voor die week. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. In dit team staan humor en saamhorigheid op één. Er wordt hard gewerkt aan de successen en elk succes wordt uitgebreid gevierd. Het team helpt elkaar om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als Accountmanager binnendienst werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediabedrijf van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.

Wat ga je doen?

Als Junior Account Manager bij DPG Media krijg jij de kans om je commerciële vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je werkzaamheden bestaan onder ander uit:

 • Telefonisch adviseren van zowel bestaande klanten als prospects om hun zichtbaarheid bij hun doelgroep te vergroten en hun bedrijf te laten groeien.
 • Samenwerken met de accountmanagers van jouw regio om zo efficiënt en doelgericht mogelijk de markt te bewerken. Je deelt jouw kennis en ervaring om de beste resultaten te behalen.
 • Bijdragen aan het behalen van commerciële doelstellingen door het sluiten van deals en het binnenhalen van nieuwe klanten. Je werkt proactief aan het behalen van targets en het verbeteren van onze resultaten.


Wie zoeken wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Starter of enige commerciële ervaring.
 • Een communicatieve persoonlijkheid die klanten kan enthousiasmeren.
 • Een teamplayer die zich thuis voelt in een gedreven team.
 • Uistekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem of Doetinchem.

 

Wat bieden wij?

 • Een passend salaris en bonusregeling.
 • Een laptop van de zaak.
 • Een keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Een jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.
 • Een hecht en gedreven team waarin plezier en hard werken voorop staan.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.