[Vacatures] DPG Media zoekt een (Key) Accountmanager DPG Recruitment

[Vacatures] DPG Media zoekt een (Key) Accountmanager DPG Recruitment

DPG Media is per direct op zoek naar een:

(Key) Accountmanager DPG Recruitment -Amsterdam

Weet jij als geen ander hoe belangrijk employer branding en een goede wervingsstrategie is en kent het salesvak daarnaast geen geheimen voor jou? Wil je klanten adviseren over strategische samenwerkingen, successen vieren met collega’s én voor het grootste mediahuis van Nederland werken? Dan kan dit dé baan voor jou zijn!

Wie zijn wij?

DPG Recruitment (bekend van o.a. de merken Intermediair en Nationale Vacaturebank) is de Recruitment specialist voor werk­gevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Bedrijven en organisaties brengen we in contact met het juiste talent door de inzet van onze sterke mediamerken. Het Sales team directe werkgevers bestaat uit 4 gedreven accountmanagers en 3 digital recruitment specialisten. Maandag is de vaste dag dat het team elkaar ontmoet op kantoor om resultaten te bespreken en ideeën uit te wisselen en om samen te lunchen in Amsterdam.

Vanaf Q2 2024 verhuizen we naar het super moderne Mediavaert gebouw in Amsterdam waar alle DPG Media merken samenkomen, waaronder de Q Music studio.

Wat ga je doen?

Als (Key) Accountmanager ben jij voor aansprekende bedrijven, zowel corporate als MKB, dé adviseur voor wervings- en employer branding vraagstukken. Jij komt met oplossingen waar anderen enkel onmogelijkheden zien. Je bent naast een relatiebeheerder een echte new business developer die voortdurend kansen ziet voor onze nieuwe producten en markten en gaat deze met jouw klanten onderzoeken. Nederland is je werkgebied en je hebt als uitvalsbasis ons mooie kantoor in Amsterdam.

Verder ben jij:

 • zowel bij de klant als binnen DPG Recruitment de inhoudelijke sparringpartner op (senior) managementniveau;
 • een collega die bijdraagt aan de ontwikkeling van het salesteam door je best practises, maar ook je missers te delen en draag je voor de laatste proactief verbeterplannen aan;
 • een sparringpartner voor HR, employer branding en recruitment managers, over strategische issues en ontwikkel je maatwerkoplossingen wanneer je hiervoor de kans ziet.

Wat jou de perfecte aanwinst maakt

Jij vindt verkopen geen vies woord. Sterker nog: dat is precies waar jij in uitblinkt! Je bent een echte ondernemer die voortdurend kansen ziet, op strategisch niveau mee kan denken met je klanten en daarnaast ook een echte verbinder. Met jouw uitgesproken 'can do' mentaliteit ben jij een voorbeeld voor je collega's van het sales team. Verder heb jij:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële positie binnen de online (media), recruitment, jobboards, recruitment tech of employer branding;
 • aanstekelijk enthousiasme over onze producten;

 

Wij bieden

 • salaris passend bij jouw ervaring, met daarnaast een mooie bonusconstructie;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • een 36 urige werkweek;
 • telefoon, laptop en auto van de zaak;
 • persoonlijk keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.
We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? 

Solliciteer hier. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Grow by DPG Media] De kracht van een online community voor jouw merk

22-05-2024 | 12:17:59
Saskia Schoonebeek, Lead Community Manager bij DPG Media, deelt haar expertise over communities.

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

ACM: vergunning nodig voor overname RTL Nederland door DPG Media

17-05-2024 | 17:29:00
DPG Media moet een vergunning aanvragen opdat de mededingingstoezichthouder ACM kan beoordelen of de overname van RTL Nederland door DPG Media door kan gaan

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

[Grow by DPG Media] Zo zet je print in voor je full-funnel campagne

15-05-2024 | 10:40:00
Plusproposities in magazines en dagbladen vormen een essentieel onderdeel van marketingstrategieën voor adverteerders

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.