[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketing Specialist

[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketing Specialist

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Marketing Specialist (Marketplace vtwonen) -Amsterdam

Ben jij een data-gedreven Marketing Specialist met ervaring in Marketplaces en passie voor interieur? Dan zoeken we jou om onze online bezoekers op het juiste moment van de juiste producten en promoties te voorzien. Vind je het interessant om in te spelen op de verschillende shopping journeys en hiermee de conversie te optimaliseren? Lees snel verder! Voor het Marketplace team van DPG Media zijn we op zoek naar een Marketing Specialist voor vtwonen.

Functieomschrijving

Consumenten verwachten een ultieme shopping ervaring en hierbij willen we onze klantprofielen zo goed mogelijk inzetten om onze gebruikers beter te bedienen. In deze rol zal jij waarde gaan toevoegen door het stimuleren van de Marketplace én het verhogen van de betrokkenheid middels personalisatie en activatie. Om dat te realiseren, houd jij je bezig met data-analyses, promoties en klantgerichte nieuwsbrieven. Hierbij is het optimaal verwerken van onze klantdata en inzicht in de totale klantreis een belangrijk onderdeel. Je analyseert en interpreteert verkoopdata om verkoopstrategieën te optimaliseren binnen de Marketplace.

Je bent onderdeel van het nieuwe Marketplace team waarbij expertise en ondernemerschap centraal staan. Het is een veelzijdige rol waarin je samen met de vtwonen collega’s en de afdeling centrale marketing bouwt aan een sterke shopping propositie.

De kandidaat

Je identificeert effectieve en innovatieve manieren om klanten te activeren en weet hoe dit past binnen het bredere datalandschap van een marketplace. Je neemt flink wat marketingvaardigheden mee en neemt graag zelf initiatief om projecten op te starten. Je weet de verbinding te leggen met de juiste stakeholders om maximale impact te realiseren. Je dompelt jezelf graag onder in klantdata, crm en hebt daarin ook affiniteit met de technische kant hiervan. Wat deze rol vooral aantrekkelijk maakt? Meebouwen aan de nieuwe Marketplace en hier zelf impact op kunnen maken.

 • Rapporteert de verzamelde data en weet vanuit de data met verbetervoorstellen te komen.
 • Beheerst en ontwikkelt het CRM systeem voor de vtwonen Marketplace
 • Verantwoordelijk voor promoties en marketingactiviteiten.

 

Functieprofiel

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een online shopping en marketing omgeving
 • Sterke datagerichte aanpak en ervaring met shopping journeys
 • Zelfsturend en proactief in het identificeren van verbeterkansen
 • Ondernemend profiel en resultaatgericht
 • Pre: ervaring met Klaviyo
 • Pre: ervaring met Google Analytics

 

Voorwaarden

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • vanaf 2024 een prachtig nieuw kantoor (Mediavaert) in Amsterdam.

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.

Solliciteren?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier vóór 25 april 2024 Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Oliver Zwiebel, onze recruiter beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 29 83 26 28.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Grow by DPG Media] De kracht van een online community voor jouw merk

22-05-2024 | 12:17:59
Saskia Schoonebeek, Lead Community Manager bij DPG Media, deelt haar expertise over communities.

Nieuwsuitgevers en hoofdredacties roepen in advertentie op tot schrappen btw-verhoging

21-05-2024 | 09:50:27
Nieuwsuitgevers en hoofdredacteuren van meer dan dertig nieuwsmedia hebben in een paginagrote advertentie de Tweede Kamer opgeroepen tot het schrappen van de voorgenomen btw-verhoging van 9 naar 21 procent

ACM: vergunning nodig voor overname RTL Nederland door DPG Media

17-05-2024 | 17:29:00
DPG Media moet een vergunning aanvragen opdat de mededingingstoezichthouder ACM kan beoordelen of de overname van RTL Nederland door DPG Media door kan gaan

Dit zijn de winnaars van de AMMA Awards 2024

17-05-2024 | 08:54:00
De grote winnaar van de avond was dentsu, dat maar liefst vier AMMA Awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die van Bureau van het Jaar

[Grow by DPG Media] Zo zet je print in voor je full-funnel campagne

15-05-2024 | 10:40:00
Plusproposities in magazines en dagbladen vormen een essentieel onderdeel van marketingstrategieën voor adverteerders

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.