[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketplace Specialist (Junior) vtwonen

[Vacatures] DPG Media zoekt een Marketplace Specialist (Junior) vtwonen

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Marketplace Specialist (Junior) vtwonen -Amsterdam

Ben jij een hands-on Marketplace Specialist met een gezonde dosis nieuwsgierigheid om de Marketplace van vtwonen naar het volgende niveau te tillen ? Dan zoeken we jou om onze sellers aan te sluiten op onze Marketplace en te ondersteunen bij het onboarden. Ben je ondernemend en vind je het interessant om mee te bouwen aan onze nieuwe Marketplace? Lees snel verder! Voor het Marketplace team van vtwonen zijn we op zoek naar een Marketplace Specialist.

Functieomschrijving

Sellers zien wij als partners waarmee we gezamenlijk een sterke Marketplace opbouwen. Hierbij ondersteunen wij sellers bij het uploaden van feeds. Om dat te realiseren, houd jij je bezig met dagdagelijkse advies en ondersteuning van sellers in Mirakl. Daarnaast help je met het mappen van content en doorzetten van offers. Ook kom je met voorstellen om op een schaalbare manier de samenwerking te verbeteren en de performance per seller te optimaliseren.

Je bent onderdeel van het nieuwe Marketplace team en onderhoudt nauwe contact met de business developer van de Marketplace. Daarnaast werk je samen met het IT team, sellers en feed integrators om te bouwen aan een sterke seller propositie.

De kandidaat

Je bent aanspreekpunt voor sellers bij technische vragen bij het aansluiten van feeds op de Marketplace. Je biedt ondersteuning aan sellers over het gebruik van het platform en zorgt voor een soepele uitwisseling van gegevens tussen platform en integrators. Je neemt graag zelf initiatief om de performance van de seller te verbeteren of bijvoorbeeld trainingen te geven. Je weet de verbinding te leggen met de juiste stakeholders en hebt affiniteit met de technische kant van Marketplaces. Wat deze rol vooral aantrekkelijk maakt? Meebouwen aan de nieuwe Marketplace en hier zelf impact op kunnen maken.

 • Je ondersteund sellers in het uploaden van offer en content feeds, zowel reactief als proactief.
 • Je behartigt de relatie met integrators en Mirakl om de data flows te optimaliseren.

Functieprofiel

 • Bijvoorkeur ervaring werkervaring in een Marketplace omgeving.
 • Handson mentaliteit en sterk probleemoplossend vermogen.
 • Onderzoekend profiel en oog voor detail.
 • Affiniteit met IT.
 • Analytische vaardigheden.

Voorwaarden

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen;
 • Werkzaam in een prachtig nieuw kantoor (Mediavaert) in Amsterdam.

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier.Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Oliver Zwiebel, onze recruiter beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar oliver.zwiebel@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 29 83 26 28.

www.dpgmedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

[Marketing Report TV] Robert van den Ham over BusinessWise

14-06-2024 | 08:00:00
Robert van den Ham is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij over BusinessWise

[Vacatures] DPG Media zoekt een Accountmanager West-Brabant

07-06-2024 | 09:22:00
DPG Media is per direct op zoek naar Accountmanager West-Brabant -Breda

Havas Lemz, HAGENS PR en Home Agency ontwikkelen campagne Proteïne-productlijn Optimel

06-06-2024 | 13:06:00
De drielaagse introductiecampagne voor Optimel Proteïne helpt consumenten met een goede dagelijkse verdeling van eiwitten

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.